Üdvözöljük oldalunkon!

Melyik politikai párt szavahihető Magyarországon?
Eddigi szavazatok: 23 db
Mai látogatók: 1
Összesen: 1110

Legfrissebb cikkeink

Jégpálya az egészségügyben

2018-01-16
Adminisztrátor
3
Új
A magyar egészségügyben végbement 27 év egyenlő a nemzet ellenes jelző teljes kimerítésében. Beszéljünk érthetően és világosan. Ma, egy járóbeteg ellátásnak mondott kezelésre 5-6 hónapot kell várni. Ultrahang, CT. és különböző szakorvosi vizsgálatokat képtelenség kivárni, így a betegeket a privát ellátó rendszerek felé akarják terelni. Ott mindenért keményen fizetni kell. Akkor minek fizetik az emberek az egészségügyi hozzájárulást ? Orbán kormány, amikor ellenzékben volt és a Gyurcsány kormányt szapulta az egészségügyi káosz miatt, jogos volt az öt pont, de azóta eltelt 8 év és változott valami? Nyugodtan tegyük fel a kérdést, miért kell egy vizsgálatra 5-6 hónapot várni? Keressük a választ közösen, öntsünk tiszta vizet a pohárba.

Cigányzenész vonó nélkül

2018-01-15
Adminisztrátor
9
A fenti cím sajnos nem hazudik. Magyarország, külföldiek általi felismerésére három megjegyzésből azonnal tudni lehetett, Európa közepéről van szó. Puskás Ferenc, Cigányzene és a Gulyás. Nemzeti örökségünk egyikének, a cigányzenének teljes elmúlását éljük. Egy olyan kultúrát veszítünk el, ami szorosan kötődik a magyarsághoz. A magyar népzenének, a nívós cigányzenének nemzet megtartó erejét nem szabad ebek harmincadjára hagyni. Vissza kell állítani a vendéglátói egységek fémjelét, a jó magyar konyhát és A CIGÁNYZENÉT.

Ismétlés, a tanulás atyja?

2018-01-14
Adminisztrátor
16
A Független Kisgazdapárt országos tagsága az elmúlt 27 évben maga viseli mázsás terheit, miközben a megbízatásukat teljesítők, személyükben eszméletlen távol állnak Isten Haza Család eszmeiségtől. Egyszerűen érthetetlen, hogy több tízezer embert, párt tagot, miként tud pár politikailag kiképzett helytartónak kinevezett, tönkretenni. Beszéljünk konkrétabban! Akik, a Kisgazdapártban vezetői szerepet kaptak, majd kiváló katonái voltak a múlt rendszernek, szemrebbenés nélkül eladták a Kisgazdapártot. Sajnos mára a helyzet semmit nem változott.

LESZÁMOLÁS ÓRÁJA

2018-01-13
Adminisztrátor
11
A babona szerint a 13.-i dátum egyeseknek szerencsét hoz, másoknak szerencsétlenséget. A Független Kisgazdapárt történelme során a január 12.-e mérföldköves nap, ugyanis az ÉLET ÉS IRODALOM szerkesztősége és Zsidai Péter újságíró úr írásában, bátran felléptek egy igazságérzetében vérig sértett párt ügyében. Kiválóan megfogalmazott írás kizárólag tényekre utal, ami egyszer még a történelem könyvekben is megjelenik. A LEENDŐ POLITOLÓGUSOKNAK A KISGAZDAPÁRT ÜGYE LESZ A VIZSGAANYAG, AMINEK CÍME: " a fideszes fiúk nem szeretik a magyar parasztságot"!

Választás 2018

2018-01-12
Adminisztrátor
12
Ismét elmúlt négy év. Ennyivel lettünk öregebbek.Egyebekben szegényebbek? Egyszerűen megdöbbentő, hogy az emberiség mennyire nem tud a jogállamisággal, demokráciával élni. Jelen állapot ugyanis az abszolút anarchiának vívmánya. Mindenki-mindenki ellen háborúzik. Napi rendszerességgel a politika által kreált álleseményekkel traktálják az állampolgárok agyát, megpróbálják a népet megfélemlíteni. Hihetetlen, hogy van egy bázis, aki mindezeknek felül és el is hiszi a látottakat, hallottakat. Demokrácia? Szabad vélemény nyilvánítás? Az állampolgáraink szabad akaratú parlamenti választáson való részvéte? Befolyás mentes voksolás? Remélhetően ezt senki nem veszi komolyan?

Nyög Díj, kontra borravaló?

2018-01-10
Adminisztrátor
13
A Fidesz KDNP kormány fantasztikus színfoltja a politikai sokszínűséggel megáldott országunknak. Mint minden kenyere javát elfogyasztó, én is a NYÖG DÍJASOK táborához tartozom és büszkén tölt el, hogy nagyuraink a szegénység felszámolása céljából pénzt szavaztak meg. Utalványokkal és 3% NYÖG DÍJ emeléssel próbáltak szájzár alá vonni, ami számukra sikerült, ugyanis nincs miért kinyitni a hárommillió sorstársam száját. Hogyan is néz ki egy nyugdíjas napja? A velem megesett történetet mondom el Önöknek, ami a hátralévő éveimre nem valami fényesen ragyogó életcél, de kormányunk azt nem így látja.

Egymásra talált prédikátorok

2018-01-10
Adminisztrátor
12
A KDNP-nél magától érthető a prédikációval történő eszmehirdetés, de hogy a Fidesz is ilyen jól eltanulta? Az igehirdetés ezer éves hagyománnyal bír, de a koalíció nem arról szól,hogy bizonygassuk: -mi vagyunk az Istenek!Szegény hírbemondók! Szerintünk maguk sem hiszik el, amit a társadalom felé sugároznak. Ők, egy kiszolgáló hadtest és amit tesznek, fizetésért teszik.Emlékeztetőül: "Isten fiának koporsóját sem őrizték ingyen"?

Kiadó sírhelyek

2018-01-08
Adminisztrátor
20
A cikk címe magában hordozza annak a témakörnek elemzését, amiben napjainkban vagyunk. Az emberiség maga által készített pusztítás receptje mára felülmúlta minden józan gondolkodó számítását. A technika vívmányaira büszke tudóskáink idáig a fejlődést erőltették, kurva jól megéltek a gyermekded játékaikból. Na lám, most, azt harsogják : - MENTSÜK MEG BOLYGÓNKAT, KÜLÖNBEN MIND ELPUSZTULUNK! A KOMMUNISTÁK UGYAN ÍGY GONDOLKODTAK : - ELŐSZÖR AKASZTOTTAK, MAJD A LEGYILKOLT ATEISTA ELVTÁRSAIKAT TEÁTRÁLISAN MEGKOSZORÚZZÁK. Egyszerűen ember ellenes bűn, amit megmernek tenni.

Kártevőirtók munkában

2018-01-07
Adminisztrátor
20
A Független Kisgazdapárt körül legyeskedők kitartóan várják a következő "dögöt", hogy kártékony petéiket újra letehessék, ami által a "döglényi" vállalást a fajfenntartásuk megmaradása érdekében teljesítsék. Magyarországi rémtörténet, hogy a magyar légy a klímaváltozás miatt egy ázsiai fajtának keresztezettje lett, aminek "csípése emberre és állatra nézően halálos" .

Számvevőszéki körkép

2018-01-06
Adminisztrátor
20
Egyszerűen felháborító, amit a Számvevőszék produkál, ugyanis a Független Kisgazdapárt országos szervezetei a Hegedüs Péter volt FKgP képviselő hanyag vagyonkezelésről, hanyag számlavezetésről már négy évvel korábban értesítette a Számvevőszéket és a pártban teljes körű vizsgálatot követelt. A Számvevőszék akkori vezetőjét írásban, tértivevényes levélben értesítettük a pártban végbement törvénysértésekről.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
36
434
Mai politikai események

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
14
302
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
14
297
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
284
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
271
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
19
265
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
7
241
Frissítve
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
2
205
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
191
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Háttérkép

2017-09-20
Adminisztrátor
131
Az Európai Unió vezérkarának nevezett szakmailag túlképzettek a jog mezején defektet kaphattak. A kocsijuk belsőjének megragasztása helyet az óvszerüket ragasztották be, miáltal a gyermekvállalást csak migráns befogadással akarják kompenzálni. A belépett államok állampolgárai tudomásunk szerint tudnak még gyereket nemzeni, akkor hová ez a zűrzavar?
A keresett oldal nem található!

Üdvözöljük oldalunkon!

Melyik politikai párt szavahihető Magyarországon?
Eddigi szavazatok: 23 db
Mai látogatók: 1
Összesen: 1110
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse