Üdvözöljük oldalunkon!

Esélylatolgatás a 2018-as választásra, ki nyer?
Eddigi szavazatok: 36 db
Mai látogatók: 19
Összesen: 1640

Legfrissebb cikkeink

KISGAZDA BECSÜLET

2018-03-23
Adminisztrátor
3
Új
Az egyszerű kisgazda embert a sírás kerülgeti, amikor avval szembesül: - országunkban vannak még tisztességes megbízható emberek, akik a Független Kisgazda szellemiséget még pénz ellenében sem adják el.Az árulókat megvetik, elítélik ! A 2018-as választáson indult Kisgazda és Színes Magyarország képviselő - jelöltjei egyenes gerinccel állnak a választók elé. Engedjék meg, hogy ezeknek az embereknek, dicséret falat állítsak és Istennek hála, ŐK MAGYAROK ! Várnai Balázs Zala megye, Prim Géza Baranya megye, Németh István Baranya megye, Laczkó Lászlóné Borsod, Meleg Károly Borsod, Márkus János Győr-Moson-Sopron, Nyiri László Ernő Hajdú-Bihar megye, Horváth Tibor Hajdú- Bihar megye, Tóth Dezső Jász-Kun-Szolnok megye, Dr. Holló Sándor Ferenc Tolna megye. Ezek az emberek, nem eladók, nem megvehetők, ŐK VALÓDI MAGYAROK, KISGAZDÁK. Tiszteljük Őket! Szavazatainkkal adjunk lehetőséget számukra, hogy tisztességüket a Parlamentben is folytathassák. SZAVAZZUNK RÁJUK ! EVVEL TUDAT ALATT, EGYEBEKBEN ISTENRE,HAZÁRA,CSALÁDRA ADJUK VOKSUNKAT. FELEMELKEDÉS TÖLTSE MEG A MAGYAROK SZÍVÉT, ISTEN LEGYEN MAGYARORSZÁGGAL, A MAGYAR NÉPPEL. ÚGY LEGYEN !

SAJTÓSZABADSÁG HANGJAI

2018-03-23
Adminisztrátor
3
Új
Aki elhallgat,ugyan úgy bűnrészes, mint a bűnelkövető.A TV2 TÉNYEK műsorában nyilatkozó Paulina László, az FKgP alelnöke kizáróan az írásos dokumentumokra hivatkozott és részleteiben pontosan fogalmazta meg a tényeket. Márkus János a kisgazdapárt főtitkára és Paulina László alelnök nem tehettek mást, mint a törvényi előírásoknak megfelelően jártak el, miután tudomásukra jutott Balogh Károly FKgP képviselő egyéni akciója. A Független Kisgazdapártnak végre van két vezetője, akik vállalják, szembenéznek saját elnökükkel és az elnök feltehető törvénysértése miatt, a sajtóhoz fordultak. Sajnálatos, hogy a jogi fórumok: ügyészségek, rendőrség stb. bürokratikus kötöttsége idővesztességet von maga után, ami a két politikusnak hátrányos lett volna, így jött képbe a sajtó. Az ORIGO hírportál szerkesztősége is felfigyelt a kisgazda elnök körüli helyzetre és érdemben, tényfeltáróan fogalmaztak. Az M1 TV híradások, a TV 2 TÉNYEK nűsora rendszeresen megemlítik az FKgP elnök és a Jobbik Magyarország között létrejött szerződést. A Kisgazdapárt és a kisgazda társadalom nagyon sajnálják, hogy országunk történelmi pártját, az arra nem jogosultak bemocskolják. Egynéhány ember, akik Balogh Károly képviselő mellett tevékenykednek, elérték, hogy a párt elnöke meggondolatlan lépést tegyen, ami által a Kisgazdapártot és a képviselő jelöltjeit rossz színben vetítették a választók elé. Nagyon reméljük és bízunk a magyar állampolgárok meggondoltságában, helyzetfelismerésükben. Láthatják, a Kisgazdapárt lejáratására mindig találnak megfelelő személyeket,akik tevékenységükkel Magyarország egyetlen történelmi pátját nem engedik felemelkedni. Ha kell, választási törvénysértés megtételéig is hajlandók elmenni, csak a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt ne tudjon talpra állni. Ezek az emberek Isten, Haza, Család ellne vétkeznek és ismételt támadásukkal akarják szétverni a magyarság, a magyar parasztság érdekvédelmére szakosodott pártját a Független Kisgazdapártot. FELKÉRJÜK A TISZTELT VÁLASZTÓKAT, SZAVAZATAIKKAL TÁMOGASSÁK A KÉPVISELŐ - JELÖLTJEINKET, HOGY VÉGRE A TISZTESSÉG GYŐZEDELMESKEDHESSEN. Együttes munkával a pártunk megmentése legyen a cél. Sajtószabadság erejével Bort, Búzát, Békességet MINDEN MAGYARNAK EZEN A BOLYGÓN, MERT MEGÉRDEMELJÜK ! Úgy legyen.

TV 2 TÉNYEK

2018-03-22
Adminisztrátor
14
Paulina László a Független Kisgazdapárt alelnöke, 2018 március 21.-én a TV2 tények műsorában nyilatkozott a pártot ért rendkívüli esemény miatt. Paulina László elmondta: - Balogh Károly a Kisgazdapárt képviselője egy személyben döntött, hogy a 2018-as parlamenti választáson indult Kisgazda és Színes Magyarország párt képviselő jelölteknek a Jobbik javára vissza kell lépni. Ennek fejében a Jobbik a kisgazdapárt Kinizsi utcai irodájának bérlemény díját kifizeti, továbbá egy ügyvéd és segédje, valamint az iroda vezető fizetését állják. Ez több millió Forint lenne. A létrejött szerződés egyértelműsítette,: választási eredményt befolyásoló pénzügyi tranzakció jöhet létre, ha a jelöltek visszalépnek, ugyanis ez volt a Jobbik feltétele.

A HELYZET EGYRE FOKOZÓDIK

2018-03-21
Adminisztrátor
13
A fentiekben megadott cím egy ismert film, a "TANÚ", megfoghatatlan, de örökkévaló szlogenje a mindenkori életünknek. Ez szlogen sajnálatosan, de a 2018-as KISGAZDAPÁRTRA IS VONATKOZIK. Az FKgP országos tagsága,valamint választáson induló képviselőjelöltek, továbbá a Színes Magyarország elnöksége, amit Balogh Károly mondott elhitték, de menet közben kiderült: TÉVEDTEK !!! A napi jelenség, egyre jobban kezd hasonlítani a Hegedüsi FKgP -ben tett diktatúrához, amihez a Színes Magyarország Pártja és a képviselőjelöltjeink nincsenek hozzászokva. A képviselő jelöltek mélységes felháborodásuknak adnak hangot és nem vették tudomásul Balogh Károly egyszemélyes döntését. Feltételezésre ad okot, hogy a Kisgazdapárt és a Jobbik között létrejött megállapodás, TILTOTT PÁRTFINANSZÍROZÁST TAKAR, aminek súlyos következménye lehet. A médiákból eredő hír szerint, a Jobbik emberei már megpróbáltak egyszerű szavakkal másokat meggyőzni a visszalépésükre, ami büntetendő cselekménynek számít, akkor az írásos megállapodás ? A Jobbik elkötelezi magát Balogh Károlynak,: miként, gazdasági juttatás ellenében léptesse vissza a Kisgazda és a Színes Magyarország képviselő - jelöltjeit, MINEK SZÁMÍT ???

NEM LÉPNEK VISSZA !!!

2018-03-19
Adminisztrátor
37
A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt, valamint a Színes Magyarország közös képviselőjelöltjei határozottan kijelentették: NEM LÉPNEK VISSZA A JOBBIK RÉSZÉRE. Továbbá nem értenek egyet Balogh Károly FKgP képviselő visszaléptetési stratégiájával, ugyanis a kampány kezdetekor a megállapodások nem erről szóltak. Balogh Károly körlevele előbb lépett hatályban, mielőtt a képviselő jelölteket értesítették. Mindenkit kész tények elé állított Balogh. A képviselő jelöltek visszaléptetésére vonatkozóan egyhangú vezetőségi határozat nem született, továbbá Országos Nagygyűlési határozat sem, pedig csak azon meghozott döntés léphet érvényre. Attyánszki György elhamarkodott média nyilatkozata, a választókat megtévesztette, ami komoly kihatással lesz a választások kimenetelére. A Független Kisgazdapárt egyszemélyes nagyura, Balogh Károly saját hatalmával visszaélve hozott döntést, ami a demokratikus választások alapjait sérti. Tisztelettel kérjük az olvasókat, tekintsék meg a képviselőjelöltek névsorát.

Eladó a Kisgazdapárt

2018-03-18
Adminisztrátor
31
Balogh Károly a Kisgazdapárt képviselője törvénytelen úton, árúba bocsátotta a történelmi pártunkat. A 13 képviselő jelöltünket vissza akarja léptetni a Jobbik javára. Fillérekért eladja a pártot és ugyan azt teszi az idáig dolgozó jelöltjeinkkel, amit Torgyán József tett. Családokat tesz tönkre,akiknek a Kisgazda kaland sok pénzükbe került. Nos, beszéljünk egy kicsit komolyabban. Hogyan lett bejegyezve Balogh Károly az FKGP képviseletre? A vasadi FKGP nagyválasztmány határozatképtelen volt. A jegyzőkönyvet előre megírtan tették a hitelesítők elé, amiről a megjelenteknek fogalma sem volt.

Kopogtató katasztrófa

2018-03-18
Adminisztrátor
16
Önök szerint, milyen hatékonyságú katasztrófának kell bekövetkezni,hogy észhez térjünk? Harsogó nagy szavak hangoznak el bolygónk megmentése érdekében, miközben ez a márciusi időjárás is arra mutat: -kurva nagy baj van!Az időjárásjósok cenzúrázott anyagból nyilatkoznak, miközben nagyon jól tudják, amit állítanak éppen ellenkezője a valós adatoknak. 60 évi időjárás megfigyelés adatait nem lehet egyszerűen szőnyeg alá söpörni.Ami bizonyított tény: amennyiben az emberiség nem adja fel az utazó kedvét és a repüléssel több millió tonnányi káros anyagot juttat a légtérbe, nem sok jó ígérnek a tudóskáink. Turizmus?

Időben megérezni

2018-03-16
Adminisztrátor
20
A tegnapi békemenet rávilágított a magyarság megosztottságára. Sajnos a Független Kisgazdapárt elnöke Balogh Károly is elmaradt a falvonuló, közel 200 ezer ember társaságától. A Kisgazda társadalom erre utalóan érdekfeszítően, de magyarázatot vár. Ebben a felvonulásban megmutatkozott az ellenzéki pártok megosztó politizálása. Kijelenthető, nem a Fidesz gyűlésen kellett volna részt venni és Orbán Viktor beszédét meghallgatni, hanem a Kossuth térig tartó menetben, együtt a magyarsággal erőt felmutatni.

Március 15.-e

2018-03-15
Adminisztrátor
21
Bukott forradalmak, halottak ezrei és más semmi. 2018 a nemzeti elszámolás éve. Emlékezzünk? Emlékezzünk a tehetetlenségünkre? Nem kellett nekünk Bécs, kellett Buda-vára? Rossz döntések miatt, mártírokká tettük hazánk kimagasló egyéniségeit és most? " - meg..., a múltat s jövendőt !" Miért kell nekünk olyasmit mondani, hogy ami még megsem történt, azért előre bűnhődni kell? Nem ez lenne a rákfenéje a magyarnak, hogy mióta Európában nyilvántartott csak siránkozunk? Egyetlen nemzetnek sincs ennyi bukott háborúja, forradalma, mint a magyarnak. Sírás-rívás, de, hogy az ügyeinket egyszer és mindenkorra a magunk keze által, állampolgári akarattal jobbá tegyük:, nem létezik. Trianon? Szégyen !!! És a 2006-os forradalomról, mi a véleményük?

Kiélezett vallásháború

2018-03-11
Adminisztrátor
27
Békének látszó időszakban dübörög a vallásháború. Elsősorban a nyugati kapitalisták kizsákmányoló ideológiájuknak köszönhető, hogy a világ a feje tetejére állt. A szegénység szüleménye a vallások megerősödéséhez vezetett, mivel az emberiség, akkor fordul intenzíven a valláshoz, ha nem lát más kiutat az élete megtartására. A vallás bizonyos helyzetekben rossz tanácsadó, sokszor erőszakban jelenik meg. Radikális tettekben más nézetet valló embertársait is képes lemészárolni a saját istene nevében.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
69
871
Frissítve
Mai politikai események

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
20
503
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
25
497
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
14
495
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
424
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
399
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
7
364
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
2
323
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
270
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
245
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.
A keresett oldal nem található!

Üdvözöljük oldalunkon!

Esélylatolgatás a 2018-as választásra, ki nyer?
Eddigi szavazatok: 36 db
Mai látogatók: 19
Összesen: 1640
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse