Üdvözöljük oldalunkon!

Kiknek lehet érdeke a Független Kisgazdapárt szegregálása?
Eddigi szavazatok: 0 db
Mai látogatók: 9
Összesen: 734

Legfrissebb cikkeink

Lajosmizsei - index

2017-11-23
Adminisztrátor
27
Az ipari és mezőgazdasági szempontokat figyelembe véve Lajosmizse Magyarország legjobb fekvésű városa ;- állapította meg a kisgazdapárt országos elnöke, Balogh Károly. Álláspontja szerint az M5 és a régi 5-ös útvonalakkal övezett város jóval többet érdemel, mivel az árú szállítási lehetőségek adva vannak. Több községnek éppen az a problémája, hogy a termékforgalmazás alapjai, az útvonalak hiányoznak.Ez Lajosmizsén nem áll fen. A Független Kisgazdapárt főtitkára Márkus János megjegyezte, - ebben a városban érdemes az iparban is beruházni, mivel a vasúti szállítás lehetősége is adva van. A vasúttal nagyobb távolságokra is lehet mezőgazdasági termékeket eljuttatni, hűtővagonokkal hetes szállítással sem probléma az árút frissen tartani.

Saját vélemény

2017-11-22
Adminisztrátor
15
Elmék harcának sem mondható, amit napi szinten elkövetnek "emberek". Lehet, hogy én lennék szűk látókörű, és azért látok mindent másképpen, de amit a brüsszeli korlátolt képességűek elkövetnek? Bemutatkozom, Mancika vagyok, egy jólnevelt magyar ember anyakecskéje. Képzeljék el,a napi politikai játszmák még engemet is úgy kihoztak a sodromból, hogy elapadt a tejem. Szegény gidáimat gazdám cumiztatja. Ő ismeri a cumizás fortélyát, mivel a politikai hatalmak 66 éve szoptatják. Olyan hazugság áradatot köteles megélni,aminek méregtartalmával kártevő írtok sem rendelkeznek. Még az a csoda, hogy gazdám nem gágyult meg.A nagy birodalom propagandaminisztere forog a sírjában és következőket "mondja".- ezek nálamnál is jobbak, ilyen blöffök nekem sem jutottak eszembe!

FKgP Vezetők Lajosmizsén

2017-11-20
Adminisztrátor
14
A Független Kisgazda-,Földmunkás - és Polgári Párt országos vezetősége 2017.11.23.-án Lajosmizse város piacterén 7,30ó-tól 10 ó-ig lakosságunknak ismerteti a 2018-as választási programját, a párt munkáját. Mindenkit szeretettel várunk és kívánunk Bort, Búzát, Békességet, Balogh Károly elnök és Márkus János főtitkár.

Biztos munkahellyel a családépítésig

2017-11-19
Adminisztrátor
24
TISZTELT MAGYAR HONFITÁRSAINK, FIATALOK ! Politikai erők harsányan hirdetik a munkahely teremtést,de valójában közük sincs hozzá! Ne arról beszéljünk milyen politikai tárgyalásokkal jönnek hazánkba befektetők, milyen csúszópénzek repkednek pártok külföldi bankszámlája irányába, milyen állami pénzeket folyósít a kormány idegenek kezére azon címszóval : munkát hoztak a magyaroknak, hanem beszéljünk a valódi magyar vállalkozások alapításáról. A Független Kisgazdapárt szívesen megmutatja az irányt és módszereket, amelyekkel magyar tulajdonos által alapított vállalkozások jönnek létre és ahol hosszútávra tervezni lehet. A fiatal munkavállalóknak évekre biztos jövedelmet biztosítanak, amire családjukat nyugodt szívvel alapíthatják.

Felszolítjuk a kormányt !

2017-11-17
Adminisztrátor
32
A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt országos központjának weboldalán megjelent hír késztetést adott, hogy alapszervezeti szinten reagáljunk az írottakra. Megjelent felhívás : FELSZÓLÍTJUK A KORMÁNYT, hogy azonnali hatállyal indítsa el az Európai unióból való kilépés folyamatát!

FKgP Szigorlat

2017-11-16
Adminisztrátor
41
A Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Párt ellen már az egyetemeken tananyagként bevezetett lejáratási dogmák agyakba plántálása a cél, mely szerint a megrendelők szája ízét képviselő diktatúra nyomai a budapesti aszfaltban is "krátereket" hagynak. Kivégzettek névsorából párat, akiket a diktátumok löktek a sírba, vagy a sír szélére: Magyar Szociáldemokrata Párt, Független Kisgazdapárt, szalámizás által, MDF, Keresztény Demokrata Nép Párt, Kisgazdák különböző tagozatai, SZDSZ, és a kisebb pártok együttese. Most a császári sereg a Jobbik és az LMP kivégzésén munkálkodik, csak azt nem veszik figyelembe, Torgyán József kijelentette, - ÉN TETTEM A FEJEDRE A KORONÁT, AMIT ÉN VESZEK LE ! Hangzatos kijelentés első fele lett igaz, csak a korona még mindig a király fején van. A politikai elmúlt 25 évében ilyen és hasonló csodákat láttunk, de nem szabadna elfelejteni: A KORONA A MAGYAR NÉPÉ, ANNAK FEJFŐN VALÓ VISELETE CSAK AZ ARRA JOGOSULT SZEMÉLYT ILLETI.

Megnyílt csapok tragédiája

2017-11-15
Adminisztrátor
24
Áder János köztársaságunk "első embere" beszédeiben kampányt folytat a magyar víz és környezetünk érdekében. Számunkra, mint megnyitott csapok, az emberi beszédek hígfolyóssága tragédiához vezet, mert országunk vízkészlete csak egyre fogy és senki nem törődik csapjaink állagmegőrzésével. Arról nem beszélve, odáig fajult a dolog, hogy idegenek, ismeretlen személyek kezei tekergetnek minket, és arra sem képesek, hogy tudomásul vegyék: mi is karbantartás kötelezettek vagyunk.Csapi voltunk magyar, átengedett vizünk szintén, akkor hogyan jutnak töltőállomásaink kezelési jogai idegenek használatába? Tudomásunk szerint, a magyar alaptörvényt Áder Jánosnak is ismerni kell,akkor kampányában miért nem ellenzi a magyarok "aranyának" külföldiek kezére juttatását???

Gyurcsány kontra Orbán

2017-11-13
Adminisztrátor
23
Nehéz sorsú szocialista fiatalok, "kizárólag kényszerből" rontották a levegőt a Soros György alapítvány iskolájának termeiben, mivel ott szívták magukba: most én, holnap te leszel hatalmon. A sorrendet kellett magukba véssék, nehogy valami hiba csússzon a gépezet fogai közé. Az iskoláztatás sikeres volta, bizonyított.

ösztönök dübörgése

2017-11-11
Adminisztrátor
25
Beszéljünk a szexről.Isten az embert emlős lénynek teremtette, tehát Ádám és Éva esete rányomta bélyegét egészen a jelenig kialakult férfi és nő kapcsolatára.A földkerekség minden pontján, ahol emberek élnek váltakozók a szexuális szokások, azon belül a gyakorlatot végrehajtók vérmérséklete is befolyásoló tényező.

"Kiskakasok a trágyadombon"

2017-11-10
Adminisztrátor
33
Hatalmi diktátumok és pénzek életbe léptetésével lehetetlenítik el Magyarország egyetlen történelmi pártját, a Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Pártot. Emlékezzünk parasztságunk elbizonytalanításának első lépésére, amikor a MAGOSZT létrehozták a Kisgazdapárttal szemben. Közben a Fidesz, Túri Kovács Bélát is rábírta csináljon egy szövetséget, aminek a nevében ismét szerepeljen a Kisgazda szó.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
22
280
Mai politikai események

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
13
213
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
206
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
202
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
7
198
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
4
179
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
2
175
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
147
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
145
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Háttérkép

2017-09-20
Adminisztrátor
91
Az Európai Unió vezérkarának nevezett szakmailag túlképzettek a jog mezején defektet kaphattak. A kocsijuk belsőjének megragasztása helyet az óvszerüket ragasztották be, miáltal a gyermekvállalást csak migráns befogadással akarják kompenzálni. A belépett államok állampolgárai tudomásunk szerint tudnak még gyereket nemzeni, akkor hová ez a zűrzavar?
A keresett oldal nem található!

Üdvözöljük oldalunkon!

Kiknek lehet érdeke a Független Kisgazdapárt szegregálása?
Eddigi szavazatok: 0 db
Mai látogatók: 9
Összesen: 734
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdapárt