Üdvözöljük oldalunkon!

Mit mondanak az ISTENEK ÉS A VÁLASZTÓK A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT VÁLASZTÁSI MEGMÉRETTETÉSÉRE ?
Eddigi szavazatok: 15 db
Mai látogatók: 3
Összesen: 1399

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
14
381
Politikai szemfényvesztés!
A legkevésbé érdekeltek is felkapják a fejüket hová vezethet az út, amelyre Európa lépett. Mindennek megvannak a magyarázatai, mivel véletlenek nincsenek. Európa nyugati felén helyezkedő országok a múltban megszerzett gazdagságukat többek között a gyarmatosításnak köszönhették. Azok a kontinensek, amelyeket fegyveres beavatkozással bekebeleztek, majd kincseiket lerabolták, / fa, ásványi anyagok, stb./ most, mint kizsigerelteket otthagyták a sza..., és érthetetlen módon csodálkoznak, hogy ezek a leszegényített emberek megindultak Európába. Ők, csak emberi énjüket szeretnék visszakapni, ugyanis azt a megaláztatást, melyet a XVIII.-XIX. században Európa kíméletlenül ezekre a népekre szabott, nem kívánhatjuk senkinek. Nagyon sajnálatos, hogy a sorsok alakulásában a vallás is beavatkozott, hatalmat gyakorolt terjeszkedésével, keresztes hadjáratokban és annak vonzataival 100 milliók életét oltották ki. A trend mára megfordult és fegyverviselés elhanyagolása mellett a kölcsönkenyér visszajár címmel, egy más vallási trend foglalja el Európát. A hitt jelen jámbor arculata könnyen vicsorgó farkassá módosul, miután vagy beállunk a sorba, vagy keresztény mártírok leszünk. Európában élő zsidóság békés kontinensre talált,de az idő Ő ellenük is dolgozik, akkor miért nem emelik fel a hangjukat, fognak össze a Vatikánnal és kezdeményezik az iszlám vallási vezetőkkel a mielőbbi tárgyalásokat. Misztikumok erősítésén át  senkinek sincsen joga más nyelvhasználatú embertársunk életét kioltani. Vegyük végre tudomásul, - ERŐSZAK, erőszakot szítt.Gyerekeink unokáink, családtagjaink, barátaink halálát nézve, csak azért mert valakik másban hisznek? Ennek végett kell vetni! A józan emberi gondolkodást előtérben helyezve ezen problémakörökre megoldást kell találni. Politikai és vallási akarat együttese a megoldás. A Független Kisgazdapárt azon munkálkodik, hogy a feleket mielőbb tárgyalóasztalhoz szólítsa és a világbéke visszatérjen.
Isten, Haza, Család minden embernek szentírás.
Úgy legyen.
 
Cikkek

"Szexuális zaklatás miatt, ...!"

2017-12-15
Adminisztrátor
52
Szexuális zaklatásnak minősül, amit a magyar jogszolgáltatás a Független Kisgazdapárttal 27 éve művel. Emberpróbáló, amikor a bíróságok, ügyészségek, törvénytiszteletének elmaradásával hoznak meg intézkedéseket a Kisgazdapárt ügyeiben. A Fővárosi Törvényszék több bírójának ítélethirdetése egyenlő értékű egy szexuális zaklatás erejével, ugyanis a bírói törvénysértések ereje a párt tisztességes tagjainak lágyékrúgással felérő.

"Kiskakasok a trágyadombon"

2017-11-10
Adminisztrátor
91
Hatalmi diktátumok és pénzek életbe léptetésével lehetetlenítik el Magyarország egyetlen történelmi pártját, a Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Pártot. Emlékezzünk parasztságunk elbizonytalanításának első lépésére, amikor a MAGOSZT létrehozták a Kisgazdapárttal szemben. Közben a Fidesz, Túri Kovács Bélát is rábírta csináljon egy szövetséget, aminek a nevében ismét szerepeljen a Kisgazda szó.

Beteg elmék ámokfutása

2017-11-04
Adminisztrátor
63
Évezredek alatt kialakult emberi őrület szüleményei között, a gyilkolás kiteljesülésében eljutott a XXI. századig.Felsorolásban a legextrémebbek: vallási hadjáratok, gyarmatosítási vérontás, Napóleon hadjáratai,szabadságharcok, Lenin elmebetegsége Sztálinig bezárólag: I-II. világháború Hitlerrel , Korea- Vietnám - Kuba,USA atombombái, Szocializmus általi erőszak: Rákosi- Kádár, nyugati-keleti katonai és gazdasági tömbök és most egy mesterségesen gerjesztett vallási háborútól Brüsszelig bezárólag eljutottunk máig. Vérontás szinte minden szinten!!!

Tele van a tökünk II. folytatás

2017-10-29
Adminisztrátor
83
A tök befejezetlen monológja határokat feszeget. Kérjük az igen tisztelt fogyasztóinkat értelmezzék a megfogalmazottakat és tegyék fel maguknak a kérdést, - érdemes Magyarországon tököt termelni? Az átlag állampolgár milyen garanciát kap, hogy a hétköznapjaiban történtek hazugságtól mentesek legyenek?

TELE VAN a tökünk I.

2017-10-26
Adminisztrátor
73
Eljött az ideje, hogy a szomszéd földjére kúszott tökünket betakarítsuk és megvizsgáljuk mennyire telített. Idén végérvényesen beigazolódott, magtúltengésben szenvedhetünk, ami arra késztetett, hogy drasztikus eszközökhöz nyúljunk és a testi erőszakot alkalmazva a telített tököket felvágva megszabadítsuk őket a feszítő érzéstől.

Hazudjunk közösen

2017-10-25
Adminisztrátor
56
Aki igazat mond, beverik a fejét. Ebből a következtetésből kiindulva jobban járunk, ha hazudunk.Amennyiben egy személy állít valótlant, az könnyen ellenőrizhető és büntethető, de ha több millióan hazudnak, arra a mindenkori hatalom felkapja a fejét.

Nem működő kémia

2017-10-22
Adminisztrátor
68
Az egyoldalú szexuális kielégültség egy embertelen jelenségre utaló időzített bomba. A felek a házasságkötés pillanatában az együttélés legjavára esküdnek, ami mindkét fél részére kötelezettséggel jár. Legyen az legegyszerűbben kézzelfogható eset, tehát maga az emberi kapcsolat egy szerződés. Nos,ezt tovább lehet ragozni a társadalomra vonatkoztatva is.

Zsarolás rossz tanácsadó

2017-10-20
Adminisztrátor
65
Az Európa fenyegetését képviselő hűbéresei, maximálisan kiszolgálják megbízóik elvárását. Minden áron az Egyesült Államok politikai berendezkedésének példáját akarják Európára erőltetni. Amennyiben a brüsszeli képviselők fizetését megvizsgáljuk, ki mer ellentmondani a "darázsfészket" rakóknak? Senki!

Kőművesek szabadon

2017-10-13
Adminisztrátor
87
A világ térképén fellépő munkaerőhiány szélesen kiterjed a kőműves szakmára. Megtapasztaltak szerint a falrakás kizárólagos egyéni módját választók koncentráltan kis létszámban a szakma gazdasági oldalának tárgykörében fejtik ki tevékenységüket. Egy kézben összefogott tervekkel, hosszútávon irányítják a kőműves gárdát és az újonnan továbbképzésre alkalmasakat a hitvallásukból fakadóan bizonyítvánnyal látják el.

Nagy játszma

2017-10-02
Adminisztrátor
91
A XIX. században készült forgatókönyv ma percnyi pontosan működik. Svájci egybekeltek tisztában voltak munkásságuk súlyával,e-miatt határozatukat titokban kezelték. A világra és népességére néző működtetési tervezet mára hatékonyan, mindemellett lesújtóan lépet életbe.

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit mondanak az ISTENEK ÉS A VÁLASZTÓK A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT VÁLASZTÁSI MEGMÉRETTETÉSÉRE ?
Eddigi szavazatok: 15 db
Mai látogatók: 3
Összesen: 1399
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse