Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 2063

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
15
683
Politikai szemfényvesztés!
A legkevésbé érdekeltek is felkapják a fejüket hová vezethet az út, amelyre Európa lépett. Mindennek megvannak a magyarázatai, mivel véletlenek nincsenek. Európa nyugati felén helyezkedő országok a múltban megszerzett gazdagságukat többek között a gyarmatosításnak köszönhették. Azok a kontinensek, amelyeket fegyveres beavatkozással bekebeleztek, majd kincseiket lerabolták, / fa, ásványi anyagok, stb./ most, mint kizsigerelteket otthagyták a sza..., és érthetetlen módon csodálkoznak, hogy ezek a leszegényített emberek megindultak Európába. Ők, csak emberi énjüket szeretnék visszakapni, ugyanis azt a megaláztatást, melyet a XVIII.-XIX. században Európa kíméletlenül ezekre a népekre szabott, nem kívánhatjuk senkinek. Nagyon sajnálatos, hogy a sorsok alakulásában a vallás is beavatkozott, hatalmat gyakorolt terjeszkedésével, keresztes hadjáratokban és annak vonzataival 100 milliók életét oltották ki. A trend mára megfordult és fegyverviselés elhanyagolása mellett a kölcsönkenyér visszajár címmel, egy más vallási trend foglalja el Európát. A hitt jelen jámbor arculata könnyen vicsorgó farkassá módosul, miután vagy beállunk a sorba, vagy keresztény mártírok leszünk. Európában élő zsidóság békés kontinensre talált,de az idő Ő ellenük is dolgozik, akkor miért nem emelik fel a hangjukat, fognak össze a Vatikánnal és kezdeményezik az iszlám vallási vezetőkkel a mielőbbi tárgyalásokat. Misztikumok erősítésén át  senkinek sincsen joga más nyelvhasználatú embertársunk életét kioltani. Vegyük végre tudomásul, - ERŐSZAK, erőszakot szítt.Gyerekeink unokáink, családtagjaink, barátaink halálát nézve, csak azért mert valakik másban hisznek? Ennek végett kell vetni! A józan emberi gondolkodást előtérben helyezve ezen problémakörökre megoldást kell találni. Politikai és vallási akarat együttese a megoldás. A Független Kisgazdapárt azon munkálkodik, hogy a feleket mielőbb tárgyalóasztalhoz szólítsa és a világbéke visszatérjen.
Isten, Haza, Család minden embernek szentírás.
Úgy legyen.
 
Cikkek

Az ember nem játékszer

2018-04-11
Adminisztrátor
40
Miként fordulhat elő, hogy Balogh Károly az FKgP elnöke tisztességes embereket felkér a Kisgazdapárt képviselőjelöltjeinek és egy pillanat múltával saját jelöltjeit hátba szúrja ? További érdekesség. Akik az FKgP-t eladták, a párt nevét ismét lejáratták, ezt milyen meggondolásból tették ? Ez a triumvirátus: Balogh Károly elnök, Cseh Sándor alelnök, Atyánszki György pártigazgató, a választáson egyéni jelöltként nem is indultak, MIÉRT NEM ? Evvel szemben a pártlistán nevük miért volt megtalálható ??? Nos milyen vezetők ezek, akik saját pártjuk jelöltjeinek, nem hogy jó példával álltak volna elő a választási kampány élén,mint húzó erő, DE HOGY MAGUK EL SEM INDULTAK ? EZ TIPIKUS MEGÉLHETÉSI POLITIKUSI MAGATARTÁSRA VALL ! "EGY FILLÉRT SEM TESZEK BE, DE NAGY DOHÁNYT VESZEK KI". Milyen ELKÉPZELÉS HATALMÁBAN CSELEKEDHETTEK? A kisgazdapárt országos tagsága látva ezeknek az embereknek a "munkálkodását", a Jobbikhoz való erős kötödésüket : felszólítjuk Őket!!! LÉPJENEK A JOBBIK MAGYARORSZÁG SORAIBA. A KISGAZDÁK NEM HARAGSZANAK MEG HA TÁVOZNAK ! Előre felhívjuk szíves figyelmüket,az FKgP-vel kapcsolatos további intézkedést nem tehetnek, ugyanis 2018. április 09.-étől BIZALMATLANSÁGI INDÍTVÁNY KEZDEMÉNYEZÉS VAN FOLYAMATBAN AZ ÖNÖK PÁRTELLENES CSELEKEDETEIK MIATT. AZ INDÍTVÁNY MEGALAPOZOTT.Továbbiakban az FKgP országos szervezetei Országos Nagygyűlés összehívását sürgetik.Az összehívására Márkus János FKgP főtitkár kapott megbízást.További indok: Balogh Károllyal szemben több eljárás van folyamatban. Ezekre utaltan a bizalmatlansági indítvány megalapozott. Balogh Károly az országos nagygyűlés összehívására,nem jogosult. A Független Kisgazdapárt országos szervezeteit, tagságát felkérjük figyeljék a weboldalunkat, ugyanis itt is megjelenítjük az Országos Nagygyűlés időpontját. Kihangsúlyozzuk : AZ EMBER NEM JÁTÉKSZER !!!!!!!!!!!!!!!!

"Szexuális zaklatás miatt, ...!"

2017-12-15
Adminisztrátor
141
Szexuális zaklatásnak minősül, amit a magyar jogszolgáltatás a Független Kisgazdapárttal 27 éve művel. Emberpróbáló, amikor a bíróságok, ügyészségek, törvénytiszteletének elmaradásával hoznak meg intézkedéseket a Kisgazdapárt ügyeiben. A Fővárosi Törvényszék több bírójának ítélethirdetése egyenlő értékű egy szexuális zaklatás erejével, ugyanis a bírói törvénysértések ereje a párt tisztességes tagjainak lágyékrúgással felérő.

"Kiskakasok a trágyadombon"

2017-11-10
Adminisztrátor
181
Hatalmi diktátumok és pénzek életbe léptetésével lehetetlenítik el Magyarország egyetlen történelmi pártját, a Független Kisgazda-,Földmunkás -és Polgári Pártot. Emlékezzünk parasztságunk elbizonytalanításának első lépésére, amikor a MAGOSZT létrehozták a Kisgazdapárttal szemben. Közben a Fidesz, Túri Kovács Bélát is rábírta csináljon egy szövetséget, aminek a nevében ismét szerepeljen a Kisgazda szó.

Beteg elmék ámokfutása

2017-11-04
Adminisztrátor
150
Évezredek alatt kialakult emberi őrület szüleményei között, a gyilkolás kiteljesülésében eljutott a XXI. századig.Felsorolásban a legextrémebbek: vallási hadjáratok, gyarmatosítási vérontás, Napóleon hadjáratai,szabadságharcok, Lenin elmebetegsége Sztálinig bezárólag: I-II. világháború Hitlerrel , Korea- Vietnám - Kuba,USA atombombái, Szocializmus általi erőszak: Rákosi- Kádár, nyugati-keleti katonai és gazdasági tömbök és most egy mesterségesen gerjesztett vallási háborútól Brüsszelig bezárólag eljutottunk máig. Vérontás szinte minden szinten!!!

Tele van a tökünk II. folytatás

2017-10-29
Adminisztrátor
168
A tök befejezetlen monológja határokat feszeget. Kérjük az igen tisztelt fogyasztóinkat értelmezzék a megfogalmazottakat és tegyék fel maguknak a kérdést, - érdemes Magyarországon tököt termelni? Az átlag állampolgár milyen garanciát kap, hogy a hétköznapjaiban történtek hazugságtól mentesek legyenek?

TELE VAN a tökünk I.

2017-10-26
Adminisztrátor
161
Eljött az ideje, hogy a szomszéd földjére kúszott tökünket betakarítsuk és megvizsgáljuk mennyire telített. Idén végérvényesen beigazolódott, magtúltengésben szenvedhetünk, ami arra késztetett, hogy drasztikus eszközökhöz nyúljunk és a testi erőszakot alkalmazva a telített tököket felvágva megszabadítsuk őket a feszítő érzéstől.

Hazudjunk közösen

2017-10-25
Adminisztrátor
144
Aki igazat mond, beverik a fejét. Ebből a következtetésből kiindulva jobban járunk, ha hazudunk.Amennyiben egy személy állít valótlant, az könnyen ellenőrizhető és büntethető, de ha több millióan hazudnak, arra a mindenkori hatalom felkapja a fejét.

Nem működő kémia

2017-10-22
Adminisztrátor
164
Az egyoldalú szexuális kielégültség egy embertelen jelenségre utaló időzített bomba. A felek a házasságkötés pillanatában az együttélés legjavára esküdnek, ami mindkét fél részére kötelezettséggel jár. Legyen az legegyszerűbben kézzelfogható eset, tehát maga az emberi kapcsolat egy szerződés. Nos,ezt tovább lehet ragozni a társadalomra vonatkoztatva is.

Zsarolás rossz tanácsadó

2017-10-20
Adminisztrátor
150
Az Európa fenyegetését képviselő hűbéresei, maximálisan kiszolgálják megbízóik elvárását. Minden áron az Egyesült Államok politikai berendezkedésének példáját akarják Európára erőltetni. Amennyiben a brüsszeli képviselők fizetését megvizsgáljuk, ki mer ellentmondani a "darázsfészket" rakóknak? Senki!

Kőművesek szabadon

2017-10-13
Adminisztrátor
175
A világ térképén fellépő munkaerőhiány szélesen kiterjed a kőműves szakmára. Megtapasztaltak szerint a falrakás kizárólagos egyéni módját választók koncentráltan kis létszámban a szakma gazdasági oldalának tárgykörében fejtik ki tevékenységüket. Egy kézben összefogott tervekkel, hosszútávon irányítják a kőműves gárdát és az újonnan továbbképzésre alkalmasakat a hitvallásukból fakadóan bizonyítvánnyal látják el.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 2063
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse