Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 16 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 2458

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
95
1614
Tisztelt Olvasóink!
Nagyon sokak nem hajlandók tudomásul venni az életkorral járó szellemi, fizikai leépülést és mindezen által a politikai hadszíntéren tovább erőlködnek. A Független Kisgazdapárt álszentjei, akik a Torgyán József hűbéresei voltak, döntésükkel hasonló kisgazda névhasználattal pártot alakítottak és a mai napig bizonyos titulusok haszonélvezetével áll kisgazda módon megtévesztik a magyar társadalmat, valamint a média képviselőit. Szeretettel vennénk, ha az újságírók első kérdése nem az lenne, - önök melyik kisgazdák? Tisztelettel kijelentjük!  Kisgazdapárt egy van, amelyik 1908-ban alakult. A többi álszent névhasználó, csak a zavarkeltés miatt ólálkodik a politikai porondon. A megosztás alaptézisei  múltrendszeri diagnosztika elvein alapul. A Független Kisgazdapárt hithű tagjai megpróbálják a jelent oly módon építeni, hogy a legkevesebb hibapontot kövessék el. Akik nem hajlandóak az építő munkában részt vállalni, számukra több lehetőség is rendelkezésükre áll, más pártok, szervezetek tagjaként. Akik, a Független Kisgazdapártot választják, tudomásul kell vegyék, ISTEN, HAZA CSALÁD. oltalmával építkezünk, kufároknak pedig  ebben a pártban nincs keresnivalójuk.Tízen nyolc évet betöltöttek, feltehetően  egyenesszóból értünk és ennek hatása alatt mérlegelhetünk. Akarom-e  Magyarország  történelmi pártját, vagy megelégszem, az " itt minden szép, itt minden jó" propagandával. Tudjuk, hárommillió szegény él hazánkban, akkor hol is jó???
A Független Kisgazdapárt nem tűri a szegénységet, a honfitársaink eltiprását. A javító szándék lehetőségével a középrétegi felemelkedésig kell társadalmunk leszakadottainak jutni.Ezt szorgalmazzuk. A felemelkedést kell biztosítani minden magyar honfitársunknak, ami által beindul a valódi belföldi piacmozgás.Statisztikai adatok nem egyeztethetőek össze a  piaci adatokkal. Az élet diktálja a piacot, az pedig Magyarországon nem rózsás. 

Bort, Búzát, Békességet. Isten Önökkel.
Cikkek

Jó döntés volt

2018-07-19
Adminisztrátor
4
Elkerülhetetlen esemény történt a minap. A magyar kormány feladta a küzdelmet az ENSZ rendfenntartók elleni küzdelemben. Valami kirívóan józan sugallatra jött meg a döntés: el a kezekkel az ENSZ-től! Örömteli, hogy a döntnökök mindenkinek való megfelelése, a sublódfiókba került. Történelmünk során, a magyar kormányoknak a legnagyobb fejfájást az okozta, hogy hosszas agyalás mellett, mindenkinek meg akartunk felelni. Jó pofizás, álságosság, mindent az összesített játszmákért, stb. Ennek az időnek végre lejárt az ideje és a magyar kormány mérlegelt és döntött. JÓ DÖNTÉS VOLT !!! Sokak nem tudják, az ENSZ világszervezet havi költségvetése, több szegény afrikai ország évi költségvetésének többszöröse. Hiába valók voltak a tagállami befizetések? Az ENSZ fenntartási költsége eszméletlen magas, felemésztett minden dollárt. Pofázás, pofázás,pofázás! Némi alsóbbrendű élelmiszercsomag a szegényeknek, rendfenntartóerők költségei, nemi vágyaik beteljesülését beleértve. Feltételezzük: ha,az Afrikai - Kontinens beszélni tudna ? Szegény lerabolt földrész, ami a vallási, gazdasági háborúk színtere, gyarmatosítás és a rabszolgatartás alappillére idegeneknek, egészen a polgárháborúkig bezárólag, amit szintén a nagytőke pénzelt. Az ENSZ úgy tett mintha betöltené feladatát, de a következmények nem hazudnak, magukért beszélnek. A kontinens lakossága elhagyja hazáját. Az ENSZ azért sürgeti a kitelepülők Európa történő vándorlását, mert evvel saját, rossz, értéktelen "munkáját" próbálja feledtetni. Az ENSZ vezetés mossa kezeit és pár hónap múlva elkezdd másokra mutogatni. Támadás a legjobb védekezés címszóval. Nos, a magyar kormány ennek elkerülése érdekében, kivonta magát a sötét játszmából. Vigyék el azok a balhét, akik elkövették. Félni? Miért és kitől? A magyar kormány Izraelben tett mai látogatása milyen összefüggésben lehet az ENSZ-szel kapcsolatban tett határozott magyar döntéssel ? Nem tudjuk. Ez legyen a holnap titka. Megemlítés köteles! Mit tartalmaz pontosan a magyar honatyák döntése a Magyarországon élő kisebbségekre vonatkozóan? Feltehetően, kormányunknak Izraelben jelenteni kellett. Ezek tartalmáról, értelmezéséről meg kellett nyugtatni Izraelt. Magyarország már nem a régi. Itt idegenbarát társadalom létesült, csak a végén nehogy éppen a magyar tűnjön el a Kárpát-Medencéből? Zárlat és biztosíték jeligével, a szerző.

Statisztikai szemfényvesztés

2018-07-17
Adminisztrátor
6
A bérhűség, nagy úr!Elvek és elvtelenek, munkások és adminisztráció bűvkörét képező tollforgatók értékrendjét, egyszer és mindenkorra helyére kell tenni. A mindenkori kormányok gondoskodtak arról, hogy a nép számára, a világ legnagyobb szemfényvesztő apparátusából szócsövet faragjanak, amin át, a népet óramű pontossággal és rendszerességgel kábítják. Számítások százalékban? A leghatékonyabb félinformációk közléseinek egyike, statisztikákban jeleníthető meg. Miként lehet értelmezni az adatok tartalmát? Tehát szóval mondatot nem kezdünk, de most tegyünk kivételt. Tehát, egy kis tehénszart összekeverünk egy kis disznó ganéval, a lótrágyát és a kacsaszart sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, mindezek összetevőjéből, százalékot számolva kijön egy eredmény, amit az elmúlt év ugyan ezen időpontjához összehasonlításban számítunk és tálaljuk a magyar nép elé. Képzeljék el, milyen fizikai munkával és agyi kapacitással jár, mindezek feldolgozása? Na, ja! Állami fizetésből, mindent a megrendelőnek!!! Hátha még a szófosó, cenzúrázott hírközlést is beleszámítjuk az eszköztárba, akik szintén az állami kasszából 400-500 ezer forintos fizetésért teljesítik a politikai akaratot.Azt feltételezheti az ember, piszokul be lehetünk csapva, ugyanis ennyi pénzért, mindenki azt mondaná, amit a kormány hallatni akar.Nem-de? Képzeljék el, amikor egy hetvenes éveit taposó daliás férfiú a nemi kapacitásával henceg. Általában az emberek hívők, de, mit mondanak a statisztikai adatok? Nagy száj, kevesebb tehetség,de a statisztika stimmel! Nos, ennyit a statisztikáról. Ne hagyják magukat becsapni,megtéveszteni, jeligével a szerző.

Politikai erők rabszolgái

2018-07-09
Adminisztrátor
14
Magyar fiatalok számára ismeretlen lehet a politikai erőszak, a valódi diktatúra. Azt gondolhatná az ember, a múltra fátyol került és ma az abszolút demokráciát éljük. Akik, ezt gondolják tévednek. Véletlen változások nincsenek, akik akkor " besúgónak " születtek, azok is maradtak. Szar emberek mindig voltak és lesznek is. Célkitűzésük, a mindenkori "Soros" politikai elit seggét nyalni volt a jelszavuk. Ezek a figurák egyszer a lelküket eladták, a nagykönyvben regisztráltakká váltak. Sokak vádalku miatt lettek ügynökök és a hatalmak játékszereivé váltak. A megrendelő fizet, a besúgó ügynökök meg köpnek! Máig nyitott kérdés! A szocializmus halálhozóit, miért kerüli el a bitófa? Ők, ártatlan embereket felakasztattak, meggyilkoltattak és valaki is megkérdezte: - hol vagytok fiúk? A volt szocialista hatalom gerinctelenjei ma is köztünk vannak, igaz a megbízatásuk más formát öltött, de vannak és dolgoznak, csak a főnök személye változott! Mocskos világot élünk! Jézust, kik árulták el ? Kik mutatták hüvelyk újukat a föld felé? A talpnyaló szaremberek. A mai politikai hatalmak erejük megtartására szintén felcsapták a nagykönyv egyik oldalát és lám ismét megtalálták azokat a figurákat, akik a Független Kisgazdapárt szétverésére, a magyar nép egyetlen történelmi örökségének számító, nemzet megtartó ereje általi pártját szétveretik, nem engedik egzisztálni. A regnáló hatalom, a jelen egyetlen komoly ellenzéki pártnak szétverésére ismert arcot használtak fel, aki beváltotta a Jobbik Magyarország feloszlatását. A Kisgazdapártban ugyan ez a helyzet. Tisztelt Magyarok! Aki, még magyarnak érzi magát és a politikai gondolkodása - a lelkem nem eladó jelszóval, de a végsőkig képes elvei mellett kiállni, számít embernek. A többi érdekember, a magyar haza ellensége.A tisztességnek győzni kell! Ne hagyják magukat becsapni. A migráns áradat is a "sátán" terve. Európa népét meg kell félemlíteni, rendőrállamokat kell létrehozni, a politikának felsőbbrendűségét látszati erőszakkal meg kell erősíteni, az újkorabeli diktatúrát kell létrehozni. MIRE SZÁMÍTSUNK ? KÖVETKEZŐ LÉPÉS: CSIPET AZ ÚJSZÜLÖTTEKBE ??? LEGYEN VÉGRE ELÉG, A GLOBÁLIS VEZETÉSBŐL.Elkerülhetetlen, "AZ URNA HATALMA MINDENKIRE LESÚJT", AKKOR MIÉRT GYILKOLJUK EGYMÁST ? MI A SZART ÉR A HATALOM? MIT ÉR A PÉNZ, HA BÉKE NINCSEN??? jeligével, egy templomi egér jelentése.

Tetvek, utlevél nélkül

2018-07-01
Adminisztrátor
15
Világunkban fellépő jelenség a tetvek vándorlása. A tudomány szerint a tetveknek több fajtája különböztethető meg, mivel vannak: kis gömbölyűek, nyúlánkak,laposak,simák és szőrösek,kövérek és soványak. Nos, ember legyen a talpán, hogy döntést hozzon, melyik tetű a legtettvebb? Ami bizonyos, ezeknek a vérszívóknak nem kell útlevél. Választásuk szerint bújhatnak: nadrágokba, kapátokba,alsóneműkbe, de amennyiben minden telített és netán elkapja őket az éhség, a táplálék szerzés céljából a lágyékok vendégeivé válnak. A szaporodásukra legalkalmasabb helynek a szőrzet választják. A tetvek közötti nemi identitás nem játszik szerepet, mert mindegyikük vérszívó. Élhetetlenségük,fajfenntartási ösztönük arra készteti őket, hogy vándoroljanak.Idegen tetvekkel találkozzanak, párosodjanak, sokasodjanak. Erre utalóan a tetvek haditerve, hogy ne lehessen megkülönböztetni az európai tetvet a világ más tetveitől, tehát a liberalizmus a cél. A magas szintű anarchia a tetvek biztonságos szaporodásának táptalaja. Akkor érzik magukat valójában jól,ha az egyszerű halandó, félelmében még fürödni is elfelejt és hitében megremegve feladja emberi voltát. A XXI. század tetvei a bibliát olvashatták, mert az emberre szánt sors mára beteljesedett. Félni, félni, félni ! A szocializmus tetvei ellen sikerült a petróleumos kezelés, de a kapitalista tetvek ellen milyen hatású vegyszert alkalmazzon a halandó? Feltételezhető, hogy már ismert, csak még nincs nyilvánosságra hozva. Valószínűen valaminek hamarosan történnie kell, mert Isten nem így akarata! Halandók egyike jeligével, a szerző.

Robbanó infláció, gyengülő forint

2018-06-30
Adminisztrátor
16
Robbanó infláció szomorítja a magyarokat. Gyengülő forint;- Soros György "ágyúgolyója" eltalálta a magyar valutát.Jó lakottság utáni böfögés a világ pénzvilágát telibe találta, aminek következménye a magyar forint gyengüléséhez vezetett. Soros megfingatja a Magyar Nemzeti Bankot. Itt csak az lesz a kérdés, a magyar állampolgárok elbírják-e ezeket a terheket. Orbán, kontra Soros. Két ember személyes játszmája, de, mi köze van mindehhez a magyar népnek ? Semmi!!! Mi csak azt nyeljük be, amit a magyar kormány a torkunkon letol. Kettő éve zajlik a migráns kérdés, ami kitűnő félrevezető manőver. Feltehető, ameddig a magyar népnek napi szinten migránsoznak, addig más nemzetiségűek vándorolnak be Magyarországra. Kik ezek? Akiknek "hazája az egész bolygó". Előjog? Erről érdemes lenne a magyar minisztert megkérdezni. A szócső rekedtsége egyre torzul, ami közvetlen a magyar állampolgárok fülét bántja. A kormány napi dicshimnusza ellentétben van az inflációval, a forint gyengülésével. Kirakatpolitikai szófosások: - mi,leengedtük az élelmiszer Áfáját. Igen, ez igaz volt két hónapig, de utána az érintett tojás, hús stb. ára 20%-kal drágább lett, mint az Áfa csökkenés előtt. Reméljük a magyarok egyszer megfújják a saját szócsövüket és ébresztőt fújnak a magyar kormánynak, a magyar politikai klientúrának, bankoknak. Ennek a szócsőnek a mondanivalója: - legalább ha kérdeznek, mondjanak már végre igazat. Jeligével a szerző.

XXI. századi III/III-sok

2018-06-26
Adminisztrátor
18
Politikai történések során, semmi nem változott. Napjainkban ugyan úgy szembesülünk III/III-as irányt követő besúgókkal,valakik által megfizetett ügynökökkel. Mára, csak a posztó változott. A fizető "pincér" teljhatalma a számlázásban, a kifizetett "gázsik" nagyságában, váltakozó nagyságrendben jelennek meg. Mit jelent a munkában eltöltött értékrendi "gázsi "? 1. kis emberek megfigyelése, 2. politikai konkurensek megfigyelése, 3. gazdasági érdekeltségek megfigyelése, 4. szervezetek-alapítványok megfigyelése, stb. Feltehető "császári" érdekeket sértőket meg kell figyelni, kellő pillanatban kell lecsapni rájuk, hogy működő képtelenek legyenek, de amennyiben netán pártokról lenne szó, azokat minél előbb szét kell veretni. Erre ma is megvannak a kellő fizetett bérencek. A megfigyelő apparátus nagyüzemben dolgozik és a " császárnak " jelentenek. Feltételezhetjük, ezek a megfizetett figurák, a megkapott jutalmuk után, szintén , mint a kisember, befizetik a személyi jövedelem adójukat? A kommunisták egypárt rendszere semmiben nem különbözik a mai " demokráciának " kikiáltott néphülyítés határát súroló "több párt" rendszernél, mivel Magyarországon ismét eljutottunk az egypárt rendszerig. MA, NINCS ELLENZÉK ! "Gipsz Jakabok", a mindenkori hatalmak leghűségesebb katonái, feladatukat makulátlanul ellátják. Ennek a mottója? KI FIZET A LEGTÖBBET ? Ezeknek az embereknek egy a feladata: - minden tisztességesnek mondott korrupció mentes figurákat, pártokat "likvidálniuk" kell. Tisztességes embernek nem szabad a politikai "elit" környéke közelébe férkőzni,mert netán, kényes kérdések is felmerülhetnek. 1990- től, máig bezárólag, milyen képet festhetünk le a magyar politikai klientúráról ? Nem a magyar érdekeket képviselő, népüket meggyalázó, rabszolgatartó társadalmat szolgáló figurákra lehet emlékezni. Emlékeztetőül: - a nem rendszerváltás napjától számítottan, hány órát voltunk függetlenek ?????? Egyet sem!!!!! Eladtak bennünket, mint a igavonó lovakat a vásárokban szokás. Ennek az írásnak tartalma, majd 30-40 év múlva bebizonyosodik. Minden sora igazságot bizonyítottan a nyilvánosság elé kerül és a nép tisztánlátása azonnal még jobban élesedni fog. Az emberek tenyerükkel a homlokukra csapnak, - én ostoba, nem láttam, nem hallottam, nem tudtam! BOCSÁNAT MAGYAROK,BOCSÁNAT GYEREKEINK - UNOKÁINK, BOCSÁNAT MAGYARORSZÁG, BOCSÁNAT VÉRREL ÁZTATOTT HAZÁNK ! EZ NEM LESZ EGY KICSIT KÉSŐN ??? Magyar haza jeligével, a szerző.

Adófizetők pénzén

2018-06-16
Adminisztrátor
33
Feltétlen beszélni kell róla! Elkészült 2019.-évi költségvetés. Az előre tervezett hiány nem véletlenszerű, mivel a jelenlegi állami kiadások meghaladják a bevételi oldalt. Megfigyelhető, hogy évtizedek óta elkészített állami költségvetések egyike sem készült előre tervezett hiány nélkül. Erre csak egyféleképpen lehet választ kapni, - egy család havi bevétele X forint, de már előre tudható, hogy az év végére 3% hiánnyal zár a család költségvetése. Ezt mivel lehet kompenzálni? Hitellel! Ez egy karcsú példa volt, de tekintsünk be az állam bürokratikus apparátusának fenntartásába. ( kattints rám, folytatjuk ! )

Tűrőképesség határa

2018-06-06
Adminisztrátor
29
Európa lakosságának tűrőképessége hamarosan elfogy és a népharag élesített percei lesújtani látszanak. Francia, német, belga állampolgárok terroristák általi halála nem véletlenszerű. Minden történésnek vannak felelősei. Magától nem történik semmi. Korábbról.Európa a béke szigete volt, országok közötti határok megszűntek, az emberek szabadon közlekedtek, vállaltak munkát. Végre az ember, embernek érezhette magát ezen a kontinensen. Ez mára megváltozott. A brüsszeli felső vezetők és a német Bundeskanzellarin elvesztették ítélőképességük minimumát és terroristák általi halált hoztak Európára. Békés, tisztességes emberek kénytelenek saját hazájukat elhagyni. A fentiekben felsorolt országok közbiztonsága éppen saját kormányuknak köszönhetően megszűnt. Pontos adattal nem rendelkezünk, de sejtésünk szerint az elmúlt pár évben közel 100 halottja van "a vendéglátók" számláján. Érthetetlen, a családtagjaikat elvesztő családok,közös összefogásban miért nem tesznek feljelentést a terroristákat vendéglátók ellen ? Miért nem követelik az ilyen vezetők felelősségre vonását? Milyen alaptörvényük lehet ezeknek az országoknak,amiben a hazaárulás ténye nincs egyértelműsítve? Egy eklatáns példával rávilágítunk a törvény általi büntethetőség fokozatára. Amennyiben bármelyikünk egy rendezvényt szervez és ott rendkívüli állapot lép fel HALÁL, annak felelősét a törvény vizsgálja és a bűnösség megállapítása után, BÜNTETI. MI A HELYZET A BRÜSSZELI ÉS NÉMET VENDÉGLÁTÓKKAL? ŐKET NEM ÉRINTI A TÖRVÉNY ??? További megítélést Önök mondják ki! Isten óvja Európát, a magyar népet, Magyarországot. Egy átlag ember gondolata, jeligével, a szerző.

Soros György célba ért

2018-05-31
Adminisztrátor
30
" Engem csak a majom érdekel ! " Az idősebb generáció ismeri ezt a dalt, de mint minden más, egy új generációnak minden vicc új! Időzőjellel ellátottan,de akkor is, a XX. századi zsidóságra,Európára és a világra néző borzalmak kialakulását éppen ilyen figurák, mint Soros György és hasonló személyek eszkalálták odáig, ami történt.Mai feladatuk céljuk eléréséhez: fiatalok befolyása, Soros,személyében a jó megjelenítése, a világ megváltása, az ifjúság radikalizálása, - saját nemzetével szemben, a liberális eszme hirdetése, a világ teljes anarchiába döntése, a gazdasági és politikai káosz elérése. Soros György pénzben látja élete értelmét és megpróbál mindent azért, hogy a pénze által a világra kiterjedt befolyást gyakorolhasson. A második világháború kitörésének okai is ilyen figurák erőszakos pénz orientált gondolkodásának volt köszönhető. Hitlerben találták meg az eszközt a népirtásra. Soros György befolyásával először leszegényít, majd amikor a talaj előkészített a pénzrablásra, bejelenti: - Európa Tanács és kiszolgálói hagyják jóvá egy nagyobb kölcsön felvételét, amit a migránsokra lehet költeni. Csak ez lehet a megoldás. Az időrendi sorrend stimmel. Soros pénzén betelepíti a migránsokat, majd, felajánlja a pénzfelvételt, természetesen jó kamatokkal. Ez az amerikai pénzügyi elit legagyafúrtabb gondolatmenete. Ezt nem csak Soros György "karmesteri pálcája" vezényelheti, e-mögött több más bankérdekeltségű delikvens állhat. Soros György csak egy előretolt személy, aki végrehajtja a nemzetközi pénzvilágot mozgatók igényeit. Erre utalóan feltehetjük a kérdést: - MI VAN FIÚK, FOGY A DOHÁNY, TEHÁT EGY ÚJ HÁBORÚ KIROBBANTÁSA A CÉL? A fegyvergyártás nagy biznisz, Orbán Viktor kormánya máris támogatta a pénzvilág elképzelését, ugyanis fegyver gyártásra adott engedélyt és éles lőszerrel fegyverezte fel a pénzügyi végrehajtók egységét. Bravó fiúk, csak így tovább! Szembekötősdi játék fiataloknak? Az öregek már láttak ilyen játékot, Ők nem kérnek belőle!!! Egy túlélő jeligével a szerző.

Tulpen von Amszterdam

2018-05-07
Adminisztrátor
50
Az Európai Unió parlamentjében üllő liberális szárny bizonyos szóvivője elvesztette ítélőképességének minimumát és most éppen saját nemzetének hibái által létrejött népvándorlást kellene elemeznie, evvel szemben a magyarokban látja Európát érintő bűnbakot. Mit jelentsen a liberális felelősség? Szabadelvűen, saját akaratból meghatározott kontinensen, azon belül országban, az önhatalmú letelepedés ténye a liberális eszmeiség agyréme. Milyen jogi alapokra hivatkozik a szabad honfoglalásra ösztönző?

Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 16 db

Hírdetések

Mai látogatók: 2
Összesen: 2458
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse