Üdvözöljük oldalunkon!

Mit mondanak az ISTENEK ÉS A VÁLASZTÓK A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT VÁLASZTÁSI MEGMÉRETTETÉSÉRE ?
Eddigi szavazatok: 15 db
Mai látogatók: 3
Összesen: 1399

Legfrissebb cikkeink

DIKTATÚRA LEGFELSŐBB FOKON

2018-02-23
Adminisztrátor
8
TISZTELT MAGYAROK ! A Független Kisgazdapárt országos vezetőségével egyeztettünk, hogy gondolatainkkal a magyar népnek ajánlunk fel nemzetépítő programot. Megegyeztünk, egyetlen pártot, szervezetet sem kritizálunk, nem kívánunk mindenféle rágalomhadjáratban részt venni. Nos,a megállapodást be is tartottuk, de a versenytársak mindent elkövetnek, hogy a magyar népet buta dogmáikkal befolyásolják és félelembetartással félrevezessék.

Vasból készült jegygyűrű

2018-02-04
Adminisztrátor
24
Minden állampolgár számára ismert, legyen az fiatal, vagy idősebb korosztályból jövő férfi és nő, a házasságkötésüket egy szimbolikus eseményben, a házasságkötés szentségében egy jegygyűrű átadásával szentesítik. A frigy létrejötte előtt a ismerkedés idejét élik a szerelmesek. Sajnos, a régi úri világ ideológiájából hozott gondolkodást képtelenek vagyunk elfeledni és a házasulandóknak azt szajkózzuk: - csak gazdag palihoz menj férjhez kislányom! A szegény csaj,csak örökös nyűg ! Többek azt állítják, a két fél szegénysége, a házasságot válásra ítéli! Itt kerül látókörbe a vasból készült jegygyűrű is és a szegénységből eredő házasságkötés, aminek kimenetele, ... ?

Egy parti sakk és ennyi?

2018-02-13
Adminisztrátor
27
Nagyon sokak ismerik a sakkjáték szabályait.Játszmájuk közben megtévesztő lépéseken jár az eszük, a minden áron megszerzett győzelem érdekében. Ezeket a játékosokat nem érdekli sem Isten,sem Haza,sem Család, csak egy cél lebeg a szemük előtt, a királyt a végjátszmáig játékban tartani, hogy a táblán maradhasson. Bukott, csupasz király alsónadrág nélkül, csak "A" meztelen király, aki mese hőse lehet, de a politikai sakktáblán, egy kiszolgáltatott csicska!

Magyarország és Népe, nem játékszer!

2018-02-12
Adminisztrátor
21
Egy érdekes jelenség övezi a magyarság elmúlt 27 évét. Valakik, a magyart saját hazájában, mint másod hegedűst kezelik, elfelejtve: MI VAGYUNK ITTHON ! Minden ember arra törekszik, hogy családjának otthont teremtsen, biztonságba tudja a megtermelt javait és hű legyen szülőföldjéhez. Idáig ez működni is látszott, de a liberalizmus gondolatának imádói, elveikhez hűen, most szétverik az ezer éves Magyarországot. Feltehetően, többük járt már Bajorországban és láthatták miként élnek ott az emberek. Konzervatív jellegű házakban laknak, gyönyörű keresztényi falfestmények díszítik az épületek falait. Templomaikban elhangzott misék tartalmában, a jó, a szeretett, valamint, az Isten, Haza,Család örökkévalóságáról beszél a plébános. Hétvégenként, az istentiszteletek általi lélekápolás a bajorokban élteti a konzervatív eszméket és tudatosítja bennük: van hazánk, van otthonunk. Sajnos a magyar emberek többsége félrevezetetten látja a világot, amiknek hatásait a liberálisok kitűnően kihasználnak és befolyásukkal megtévesztik még a tisztán látókat is. Mindent megmagyaráznak, ha kell megtámadtatásuk esetén viselkedésükben agresszívak, magukat Istennek ábrázolják.

Egyoldalú szerződések

2018-02-11
Adminisztrátor
30
Nagyon sok esetben előfordult, hogy a magyar állampolgárok által,- két fél között - megkötött szerződéseket a bankok, multik, cégek, állam "BÁCSI",egyszerűen önhatalmúan és egyoldalúan kötik meg, vagy módosítják. A szerződést megkötő fél, többnyire, - egyszerű állampolgár, - a szerződés módosításról csak utólag szembesül, tehát, még esélye sincs 15-30 napos fellebbezési határidőn belül válaszolni. Ezt nevezzük egyoldalú szerződés módosításnak.Így kötött szerződést, a törvény elmarasztalja, semmisnek nyilvánítja. Nagyon sajnálatos, hogy a nagy cégek: telefontársaságok, média közlő cégek, pénzintézetek, állami közigazgatási társaságok, stb. tudják, hogy a magyar ember gyengéje, a szerződések apró betűivel írottak el nem olvasása és éppen ezért a szerződés kötéskor, a terméket eladó, vevőt nem világosítja fel alaposan, elhallgatja a részletekben megbúvó buktatókat.

Vidéket magas ívből ...

2018-02-10
Adminisztrátor
21
Választási kampány idejét éljük és szokás szerint, ilyenkor a kormányon lévő pártok embertelen ígérgetésbe kezdenek, még azt is a szavazók elé tárják, amit már most tudnak, képtelenség teljesíteni. Ilyesmi történt a magyar vidékkel is, korábbi ígértekből alig valósult meg valami. A nagyok, nagyobbak lettek, a kistermelők és kisvállalkozók még mélyebbre süllyedtek. Ami a legdrámaibb, a politika olyan haveri kört épített ki maga köré, ami a magyar parasztság 80%-át teljesen kiszolgáltatottá teszi. Kezükben vették, a műtrágya forgalmazást, a vetőmag kereskedelmet és a parasztság által megtermelt termékek forgalmazásának jogát. Minden az hatalom és baráti társaságának kezében összpontosul. Ehhez még párosulnak a kihelyezett hitelek és a bankok sem maradhatnak ki a játszmákból. RABSZOLGÁT CSINÁLTAK A MAGYAR PARASZTSÁGBÓL !

Egyenesben az ország?

2018-02-09
Adminisztrátor
35
Hőzöngés,elégedetlenség,morgás szinte minden téren, némelyek anyáznak, "DE EGYENESBEN AZ ORSZÁG "? Ez bizonyosan igaz is lehet,de a történet nem csak a milliomos klientúráról kell szóljon,hanem 9 millió magyar emberről. Sajnálatos eredménye egy véleményfelmérésnek. Megdöbbentőn cseng: teljes a káosz az oktatásban,a közalkalmazottak megbolondulnak a naponta változó rossz, végrehajthatatlan törvények miatt,képtelenek dolgozni, a vállalkozókat naponta cseszegeti a NAV, vagy az ÁNTSZ, az építőiparban őrületbe mennek a vállalkozók, mert nincs munkaerő,az építőanyagok ára legalább 30%-kal nőttek,tehát az építők képtelenek a tervezet költségvetést tartani,a parasztság nagyobb részét eladósították, tönkre tették,csak a zsarolható nagyokat hagyják életbe, belőlük a politikusok is jól élnek jeligével. A teljes anarchiába hajszolt magyarok többsége nem azt érzi, hogy EGYENESBEN AZ ORSZÁG!

Magyarok ÉTLAPJA

2018-02-08
Adminisztrátor
88
Ígéretünknek híven, a Kisgazdák Étlapja helyett, a Magyarok Étlapja megnevezést adtuk a következő írásnak, de meg kell említeni, hogy ehhez képfelvétel is párosul. Sikerült egy 2X2 méteres kis konyhában elkészíteni olyan magyaros ételeket, amik fémjelzik népünk étkezési kultúráját. Ehhez szorosan kötődődnek disznótoros készítményeket. A kenyérsütést is megmutattuk. Sokakban felvetődik a kérdés,: valóban lehet otthon a sütőben kenyeret sütni? Igen, lehet és ha valóban csak egy picit odafigyelőbben élünk, az első lépés, - mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma - a tartósítószer nélküli táplálkozáshoz vezető út.Tekintsék meg,kattintsanak "A" https://www.youtube.com Hagyományos magyar koszt, vagy műétel re.

Az ENSZ kézmosodája

2018-02-07
Adminisztrátor
37
Tisztelt magyar Honfitársaink! Az ENSZ főtitkárának kijelentése az európai gondolkodóban kiverte a biztosítékot. Egyszerűen az amerikai tőkés hatalom, az ENSZ, valamint az Európai Unió liberális szárnya, mindent elkövetnek,hogy a visegrádi 4-gyeket térdre kényszerítsék. Egyet azért erősen figyelmetlenül hagynak: AZ ERŐSZAK, ERŐSZAKOT SZÜL és amennyiben, az egyébként "jámbor farkast bekerítik ", AGRESSZÍVVÁ VÁLIK ÉS VÉDELMÉÜL A NAGY BARNA OROSZ MEDVÉHEZ FORDUL SEGÍTSÉGÜL. NÁTÓ, EURÓPAI UNIÓ, ENSZ,létezése? A bekerített 4-gyek farkasait,megszorított formában egyáltalán nem érdeklik,ha a nemzetük elleni veszélyt látják, miként cselekedjenek. Egyértelműen védekező álláspontra jutnak, ha nemzeti identitásukat megakarják védeni. Szerződések? Hittler is aláírta a meg nem támadási szerződést, ÉS ??? A 4-gyek is aláírtak szerződéseket,ÉS ?

Ki lesz "A" SOROS?

2018-02-06
Adminisztrátor
35
Feltételezhetjük, a cikk címének lesz valami köze a 2018-as választáshoz. Minden esetre tisztázni kell, a magyar állampolgárok meddig viselik el, hogy a padlásuk évek hosszú folytán helytartókkal telített, akik még lakbért sem akarnak fizetni.Ilyen és hasonló kérdések aggasztják a padlásokban függő mocskos göncöket is,ugyanis ezeket még a nagy teljesítményű magyar mosógépek sem tudták tisztára mosni. Vegyék tudomásul, a több kézen át eljuttatott mocsok megtartására,a szennyesek között az egyenruha is könnyen helyet kaphat, aminek SOROS viselői, kitűnően helytálnak a végrehajtás mezején. Milyen hatáskörű lehet az ármány? Progresszív ? Célirányosan agresszív? Radikális töltetű?

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
55
606
Mai politikai események

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
20
382
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
14
381
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
22
366
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
364
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
337
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
7
303
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
2
263
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
231
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
180
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.
A keresett oldal nem található!

Üdvözöljük oldalunkon!

Mit mondanak az ISTENEK ÉS A VÁLASZTÓK A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT VÁLASZTÁSI MEGMÉRETTETÉSÉRE ?
Eddigi szavazatok: 15 db
Mai látogatók: 3
Összesen: 1399
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse