Üdvözöljük oldalunkon!

Kiknek lehet érdeke a Független Kisgazdapárt szegregálása?
Eddigi szavazatok: 12 db
Mai látogatók: 13
Összesen: 891

Legfrissebb cikkeink

Üres kamrák monológja

2017-12-11
Adminisztrátor
10
Több alkalommal országos felmérést tettünk, hogyan állnak a magyar emberek kamrái. Még a kétezres évek elején egy parasztháznál a füstölő illata töltötte be az udvar levegőjét, ez mára drasztikusan megváltozott. Értelmetlenné vállt a sertés tartás, ugyanis az állat felnevelésére fordított költségek meghaladják az üzleti fogyasztói árat, ami negatívan hat a termelőre. Ráfizetésből nem lehet megélni! Robotolni a semmiért?

Nettó EZER FORINT / ÓRA

2017-12-10
Adminisztrátor
13
Egy fiatalnak minden új, de egy öreg, valamivel többet láthatott a világból! Az idő múlásának hozománya teszi: mérlegeljük az 1972-től 1989-ig eltelt éveket. Politikai beállítottságról nem beszélhetünk, mivel egypárt rendszer működött, tehát sok választás nem volt. A gazdasági szempontokat viszont érdemes nagyító alá tenni.

lajosmizsei közgyűlés

2017-12-08
Adminisztrátor
19
Tanulni emberi dolog, de ... !A korábbi országos választásokat megelőző kampány során, a lajosmizsei Fidesz-KDNP rendezvényén történt: a megjelentek, kérdéseket akartak Szájer József képviselő vendégnek feltenni, amire a polgármester bezárta a gyűlést és a következőket mondta, - a képviselő úr majd a folyóson válaszol a kérdezőknek. Ez természetesen egy elódázó trükk volt, mivel nem kívánta, hogy a képviselőnek kényes kérdésekre keljen válaszolni. Ezt követően, a lakosság némi megbotránkozás közepette hagyta el a lajosmizsei művelődési házat. Csalódottság hangjai, némi szidalmakkal vegyítetten, nem jó fény vetett a Fidesz-KDNP kampánynyitó gyűlésre. Azóta eltelt néhány év és a trükkök sorozata áttevődött a helyi rendezvényekre is: lásd, KÖZMEGHALLGATÁS.

Kik nem velünk, azok ellenünk!

2017-12-07
Adminisztrátor
15
Még a Mikulás is felháborodott a jelenségen. A MUMUS ismét megjelent a képernyőkön és a jól bevált Kisgazda múltra visszatekintésben tovább romból.A múlt negatív folyamodványai az emberekben nyomott hagyva garázdálkodnak és tudat alatt a kisördög nem alszik. A császári sereg, mindenkire lő, aki mozog. Számukra a politikailag nem felkészült állampolgár az ideális, akinek befolyásolásával az irányszemélyt, vagy civilszervezetet, pártot le lehessen járatni.A magyar médiák sajnálatos módon szócsőként dolgoznak, amiért nem felelősök, mert a "császárral" szembehelyezkedni halálos cselekedet lenne. Ezért kell egy új médiatörvény, hogy a fizetést adó munkáltató, semilyen politikai párthoz, vagy annak elveihez ne tartózhasson. Csak akkor lehet szabad, független médiáról beszélni.

Nincs jobb?

2017-12-06
Adminisztrátor
19
Magyarország polgárainak kötelessége, hogy meggyőződjenek: valóban nincs jobb? Nagyon vigyázni kell, mielőtt az ember valamiről véleményt alkot, annak hátterében találhatóakat, valóban mélységéig megvizsgálta? Egyszerűen csak azt mondani: nincs jobb! A semmittevés rossz tanácsadó. A szomszéd hangja is csak egy vélemény a tízmillióból.Az ország érdeke, hogy állampolgárai kicsit komolyabban, körültekintőbben ítéljen meg dolgokat, amik meggyőző ereje után, személyre lebontva,de közösen mondhatjuk ki : - IGENIS VAN JOBB ! Az elmúlt 27 évben minden párt visszaélt a nép bizalmával és oda jutottunk ahol ma vagyunk. Remélhetően, a kellő konzekvenciák levonása után, mérlegképesség hatása alatt, a magyar nép a Független Kisgazdapártnak bizalmat szavaz, miután el is várhatja: ezek valóban betartják amit a választási programjukban megfogalmaztak!

"Európai Dúvadak"

2017-12-05
Adminisztrátor
18
"Vadászok számára ismert magyarországi és európai dúvadak: szarkák és szajkók. Elhatalmasodva garázdálkodnak, nem kímélik szelíd, jóhiszemű madártársaikat és nem elég hogy fészkeiket kirabolják, még tojásaikat is a kifosztott fészkeikbe rakják."

"Nevemet többé szátokra ne vegyétek!"

2017-12-04
Adminisztrátor
18
" - Nevemet szátokra ne vegyétek, mert jóságommal visszaéltek. Életet kaptok tiszta képben, törekvések szennye a népben. Elárultak tagja lettem, általatok bevégeztem. Utolsó szavam, ments meg Isten,én nem ezt kértem!"

"Róka a tyúkólban"!

2017-12-03
Adminisztrátor
19
Évek hosszú során a tojás a szegény emberek mindennapi reggelije volt. Főt vagy sütött formában némi kenyérrel az ember gyereke délig elvolt, mint a befőtt. Nos valami vagy valaki piszokul belecsinált a reggelinkbe, mivel róka módjára eltüntették az asztalomról a tojást. Nézzük meg a hátterét, mi által fosztottak meg a tojás élvezeti hatásától.Lassan már csak zsíros kenyérre futja, vagy még nehezebb napokban a nyugdíj előtt mély levegővételre.

"Félelem bére"

2017-12-02
Adminisztrátor
20
A szócsövek rezonanciája által képzett frekvenciák nem minden esetben a nép általi elvárás hangjai.A népidomításnak több változata ismert: teljes körű diktatúra, megfélemlítés eszkalálása, ismételt dogmák emberi agyakba táplálása, az állami igazságszolgáltatás / bíróságok, ügyészségek, stb. / teljes körű politikai felügyelete, az állami közalkalmazottak munkakörének befolyásolása / zsarolás szintjén / és a lajstrom hosszadalmasan sorolható lenne, de ... !!!

Köszönettel tartozunk

2017-12-01
Adminisztrátor
33
Ezúton ismételten megköszönjük a HUN TV tulajdonosának és egyben főszerkesztőjének, hogy a Független Kisgazdapártnak lehetőséget biztosított, hogy mondandónkat a lakosságnak átadhassuk. Az adást követő két napban az adás nézettsége a HUN TV-n arra a következtetésre utal , a Kisgazdapártnak helye van a magyarországi politikai életben. A műsor címe: "Egyveleg a Kisgazdapártban" , nagyon frappáns jelző, ugyanis a választásokat megelőző 5 hónap óriási kihívást jelent a párt aktivistái számára, hogy magáról a pártról, letisztult képet tudjunk mutatni. Meglátásom szerint kitartó munkával, több média lehetőséggel a párt programját közelebb vihetjük a lakosságunk számára, amiben felfedjük nemzetépítő akaratunk megvalósításának szándékát.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
26
329
Mai politikai események

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
13
243
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
231
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
10
229
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
221
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
2
200
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
8
198
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
2
167
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
156
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Háttérkép

2017-09-20
Adminisztrátor
99
Az Európai Unió vezérkarának nevezett szakmailag túlképzettek a jog mezején defektet kaphattak. A kocsijuk belsőjének megragasztása helyet az óvszerüket ragasztották be, miáltal a gyermekvállalást csak migráns befogadással akarják kompenzálni. A belépett államok állampolgárai tudomásunk szerint tudnak még gyereket nemzeni, akkor hová ez a zűrzavar?
A keresett oldal nem található!

Üdvözöljük oldalunkon!

Kiknek lehet érdeke a Független Kisgazdapárt szegregálása?
Eddigi szavazatok: 12 db
Mai látogatók: 13
Összesen: 891
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdapárt