Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 14 db

Hírdetések

Mai látogatók: 8
Összesen: 2432

Legfrissebb cikkeink

Statisztikai szemfényvesztés

2018-07-17
Adminisztrátor
2
Új
A bérhűség, nagy úr!Elvek és elvtelenek, munkások és adminisztráció bűvkörét képező tollforgatók értékrendjét, egyszer és mindenkorra helyére kell tenni. A mindenkori kormányok gondoskodtak arról, hogy a nép számára, a világ legnagyobb szemfényvesztő apparátusából szócsövet faragjanak, amin át, a népet óramű pontossággal és rendszerességgel kábítják. Számítások százalékban? A leghatékonyabb félinformációk közléseinek egyike, statisztikákban jeleníthető meg. Miként lehet értelmezni az adatok tartalmát? Tehát szóval mondatot nem kezdünk, de most tegyünk kivételt. Tehát, egy kis tehénszart összekeverünk egy kis disznó ganéval, a lótrágyát és a kacsaszart sem hagyhatjuk ki a felsorolásból, mindezek összetevőjéből, százalékot számolva kijön egy eredmény, amit az elmúlt év ugyan ezen időpontjához összehasonlításban számítunk és tálaljuk a magyar nép elé. Képzeljék el, milyen fizikai munkával és agyi kapacitással jár, mindezek feldolgozása? Na, ja! Állami fizetésből, mindent a megrendelőnek!!! Hátha még a szófosó, cenzúrázott hírközlést is beleszámítjuk az eszköztárba, akik szintén az állami kasszából 400-500 ezer forintos fizetésért teljesítik a politikai akaratot.Azt feltételezheti az ember, piszokul be lehetünk csapva, ugyanis ennyi pénzért, mindenki azt mondaná, amit a kormány hallatni akar.Nem-de? Képzeljék el, amikor egy hetvenes éveit taposó daliás férfiú a nemi kapacitásával henceg. Általában az emberek hívők, de, mit mondanak a statisztikai adatok? Nagy száj, kevesebb tehetség,de a statisztika stimmel! Nos, ennyit a statisztikáról. Ne hagyják magukat becsapni,megtéveszteni, jeligével a szerző.

Kígyó, na meg a csúszópénz

2018-07-16
Adminisztrátor
4
Miként lehetséges a kígyót a csúszópénzzel összefüggésbe hozni? Pályázat útján. Évtizedes formátumban lehet államon belül az államtól pénzt kapni. Milyen ostobaság ez? Maga az állam nagyon jól tudja hol szorít a cipő és hol kell tüzet oltani, hogy az állampolgár befogja az etetőjét és a mindenkori politikai hatalom némi elismertséget kapjon. Minden esetben a pályázati rendszer kitalálója nem lehetett hülye gyerek, mert az esemény elkezdéséhez maga a politika tűzi ki a célt. A pályázatot, természetesen az erre szakosodott politikai barátok írják meg, ahhoz, hogy annak lehullott morzsáiból, maguk és a politikai csoportok is jól megéljenek. Pályázat elbírálói szintén ahhoz a körhöz tartoznak, akik marka folyamatosan nyitva van. Némi busás összeg után a pályázat nyer és a markok bezárulnak. Szegény, hiszékeny megvezetett pályázó, örül mint majom a farkának, csak azt nem veszi észre, a megvezetettek áldozatává vált. Olyan kiszolgáltatott, mint a magyar média a politikának. Aki egyszer beszállt abba a körbe, hogy némi fillérér eladja a lelkét, annak egyszer megjelenik egy " elvtárs" és a következőt mondja: - barátom,egyszer majd mi is kérünk valamit ! A TANÚ című film egy tökéletes magyarázat, miként működnek a pályázatok. A kapitalizmus, az emberi mohóságra épül. Teljes vakságot okoz azok számára, akik istene a pénz. A törtető, harácsoló ember, családját is a vásárra viszi amikor a mókuskerékbe beszáll. Egyik pillanatban hopp, pár nap elteltével, kopp ! Megjelenik az "elvtárs": - most csurgatsz vissza valamit, vagy holnapra kicsinálunk, elbuksz mindenedet! Magyarországon ez a rendszer működik, de már olyan gusztustalan módon, hogy az átlag tisztán látó emberek zsebében a golyóstoll is fegyverré válik. Pályázatok, alapítványok, volt kopogtató cédula, választási aláírásgyűjtés és millió korrupció árnyékában lebegtetett - MAGYARORSZÁGON TÖBB PÁRT RENDSZERI DEMOKRÁCIA VAN! Kádárék nem titkolták az egypárt rendszert. Ott nem kellett pályázni. Ma alamizsnáért pályázunk, " koldulunk" és lám, visszatértünk ismét az egypártrendszerhez. A szocializmus kígyója és a mai között annyi a különbség, akkor egy fej nyelte az egeret, ma fejek nyelik a tisztességes embereket. Reklamáció esetén a válasz: - bocsánat, a hiba az Ön készülékében van, tehát, ... ? Minden esetben, a mohóknak tanácsként. Vazelinnal jobban csúszik, jeligével a szerző.

Lakhatási, megélhetési jog

2018-07-11
Adminisztrátor
9
Európai országok alaptörvényei tartalmazzák - a lakhatási és megélhetési jogra kiterjesztett, jelenleg is -hatályba lévő törvényeket. Sajnálatos, Magyarországon igaz papíron minden le van fektetve, de gyakorlatban sántít minden. Lakhatás? Ennek a fogalomnak több példáját ismerjük: saját tulajdonú ingatlan / családi ház/, vagy lakás, bér lakás. És most jönnek tátongó hiányok egyike, az állam, vagy befektetői csoportok által készített, felügyeleti joggal bíró állami ingatlanok. Ezek képeznék a szociális bérlakások kategóriáját. Nyugaton, ez már évtizedek óta működő tendencia, csak Magyarország kormányai felejtették el saját alaptörvényükben megfogalmazottakat. Sürgősen pótolni kell ezt a hiányosságot.Megélhetési jog. Éhező ember társadalmunkban nem lehet,- mondja az alaptörvény. Nos, a 28000 ezer forintos havi megélhetésre utaló összeg magassága nevetséges. A mélyszegénység, látványosan negatív tendenciát mutat. Bizonyos vidéki falvakban, községekben olyan áldatlan állapotok uralkodnak, hogy kíváncsiak lennénk, ha bármelyik kormánytag, csak egy hétre odaköltözne, hogyan érezné magát? A vidékeken élő emberek sokasága az alkoholban látta-látja a megoldást, ami semmi jóra nem vezet. Az élettel kapcsolatos totális kiláthatatlanság, Önök szerint milyen tanácsadó legyen ??? Drog és az alkohol?!Képzeljék el, milyen sorsú gyerekek nőnek fel ezekben a családokban? A magyarországi cigányságtól elvették a munkalehetőséget, arra nincs pénzük, hogy városokban utazzanak és ott munkát keressenek maguknak. Vidéken megszüntették a TSZ. világot, az embereket elnevelték az önálló gondolkodásról és mi van ma, vidéki nyomornegyedek tömkelege. E-közben a politika jó pofizik, holmi segélyekkel rövidlejáratúan "oltja a tüzet", miközben nyugat felé tupírozott jelentéseket küldenek.Magyarországon minden rendben van! Valóban, minden rendben van ??? Az Európai Unió játékosai is megérdemelnek egy misét. Ők sem különbek, mert mindenre kiírnak pályázatokat, csak éppen a munkahely teremtésekre nem. Nehogy termeljen a magyar, mert az azonnal konkurenciát jelent a nyugati tőkével szemben. Játszóterek, játszóterek hátán, aminek faanyagát a szegény emberek rövid időn belül eltüzelik, vas szerkezeteit a méhbe adják. Ez ma a valós vidéki látkép. A kormány napi szintű szajkózása a vidék felemelkedéséről, "KACSA A JAVÁBÓL"!!! De, a sok papírkacsa legalább élő lehetne, hogy a szegény családok maguknak egy jó "kacsaragut" főzhetnének. Magyarországon ismét átvette a szerepét egy régi dallam, aminek címe és velejárója: - SZOMORÚ VASÁRNAP. Építsünk együtt még egy stadiont!!! jeligével a szerző.

Politikai erők rabszolgái

2018-07-09
Adminisztrátor
10
Magyar fiatalok számára ismeretlen lehet a politikai erőszak, a valódi diktatúra. Azt gondolhatná az ember, a múltra fátyol került és ma az abszolút demokráciát éljük. Akik, ezt gondolják tévednek. Véletlen változások nincsenek, akik akkor " besúgónak " születtek, azok is maradtak. Szar emberek mindig voltak és lesznek is. Célkitűzésük, a mindenkori "Soros" politikai elit seggét nyalni volt a jelszavuk. Ezek a figurák egyszer a lelküket eladták, a nagykönyvben regisztráltakká váltak. Sokak vádalku miatt lettek ügynökök és a hatalmak játékszereivé váltak. A megrendelő fizet, a besúgó ügynökök meg köpnek! Máig nyitott kérdés! A szocializmus halálhozóit, miért kerüli el a bitófa? Ők, ártatlan embereket felakasztattak, meggyilkoltattak és valaki is megkérdezte: - hol vagytok fiúk? A volt szocialista hatalom gerinctelenjei ma is köztünk vannak, igaz a megbízatásuk más formát öltött, de vannak és dolgoznak, csak a főnök személye változott! Mocskos világot élünk! Jézust, kik árulták el ? Kik mutatták hüvelyk újukat a föld felé? A talpnyaló szaremberek. A mai politikai hatalmak erejük megtartására szintén felcsapták a nagykönyv egyik oldalát és lám ismét megtalálták azokat a figurákat, akik a Független Kisgazdapárt szétverésére, a magyar nép egyetlen történelmi örökségének számító, nemzet megtartó ereje általi pártját szétveretik, nem engedik egzisztálni. A regnáló hatalom, a jelen egyetlen komoly ellenzéki pártnak szétverésére ismert arcot használtak fel, aki beváltotta a Jobbik Magyarország feloszlatását. A Kisgazdapártban ugyan ez a helyzet. Tisztelt Magyarok! Aki, még magyarnak érzi magát és a politikai gondolkodása - a lelkem nem eladó jelszóval, de a végsőkig képes elvei mellett kiállni, számít embernek. A többi érdekember, a magyar haza ellensége.A tisztességnek győzni kell! Ne hagyják magukat becsapni. A migráns áradat is a "sátán" terve. Európa népét meg kell félemlíteni, rendőrállamokat kell létrehozni, a politikának felsőbbrendűségét látszati erőszakkal meg kell erősíteni, az újkorabeli diktatúrát kell létrehozni. MIRE SZÁMÍTSUNK ? KÖVETKEZŐ LÉPÉS: CSIPET AZ ÚJSZÜLÖTTEKBE ??? LEGYEN VÉGRE ELÉG, A GLOBÁLIS VEZETÉSBŐL.Elkerülhetetlen, "AZ URNA HATALMA MINDENKIRE LESÚJT", AKKOR MIÉRT GYILKOLJUK EGYMÁST ? MI A SZART ÉR A HATALOM? MIT ÉR A PÉNZ, HA BÉKE NINCSEN??? jeligével, egy templomi egér jelentése.

Biblia, Cion Bölcsek jegyzőkönyve

2018-07-07
Adminisztrátor
12
A fentiekben megfogalmazott írások tartalmai a múltra és a jelenre egyaránt érvényben vannak, mert az emberi állatot, valahogyan a társadalom elvárásának kell kordában tartani, "idomítani". A biblia nem most íródott és mégis, mint ha ma élő szerző fogalmazványát olvasnánk. Rávilágít az emberi gyarlóságra, gátlástalanságok általi károkozásra, egymáshoz való viszonyra és sorolhatóak azok a teóriák amiket a szerző megfogalmazott. Már abban az időben tudva levő volt, hogy az ember számára kell egy félelmet keltő szimbólum, a kordában tartására, tehát a vallások Istenre alapozva - a jó elnyeri jutalmát, a rossz a büntetését, - az emberi gátlástalanságokat kezelni tudták. A hívők többségben voltak, tehát az egyház betöltötte a szerepét. Ez mára megváltozott. A felvilágosultság, a tudomány átvette az embernevelő szerepét és egészen 1800-as évig tökéletesen működött. A vallás szerepének lazulása miatt a Cion Bölcsek úgy döntöttek, átveszik az ember nevelésének lehetőségét és jegyzőkönyvben foglalták azokat a teendőket, amikkel az ember kordában lehet tartani. Többek között fontosnak tartották, az ember megfélemlítését, vele párhuzamban a védelem felajánlását, - majd mi megvédünk, majd mi gyógyítunk, megmondjuk mit egyél,megmondjuk, hogyan élhetsz. Tehát, amennyiben a Bibliát és a Cion Bölcsek jegyzőkönyvét összehasonlítjuk, sok egybeesés tapasztalható meg. Végeredményben a politikai hatalom gyakorlására alapul mindkét szerző írása. Érdemes megfigyelni: amikor a politika erős, az emberiség aránylag biztonságban jól él, akkor a vallás ereje egyre gyengül, de, ha a szegénység erősödik, az emberek rosszul érzik magukat, az egyházakhoz fordulnak. Az igehirdetésben, Isten és Jézus szerepe egyre erősödik. " Ember segíts magadon, Isten megsegít"! Kiváló találmányok egyike, ugyanis , ha én magamon segítek, nincs szükségem kívülálló segítségére. Millió ilyen nagy horderejű mondást ismerünk, tehát, "kinek a pap, kinek a papné". Lépjünk tovább! Elértünk a XX. századig. Megjelentek Marx - Engels művei, ami szintén az emberi népnevelésre alapozott. Teóriák- teóriák hátán és lám hirtelen megjelent a gyakorlati kivitelező: Lenin elvtárs. A forradalom győzött. A vallás tagadása, egyházak felszámolása, mind a Lenini eszmék között volt számon. Mire alapozott a hatalom? Egy kézbe-ni irányításra. Mire alapoztak a vallások hirdetői ? Szintén a hatalom gyakorlásra. Mit mond, fogalmaz meg a Ción Bölcsek jegyzőkönyve: hatalom gyakorlást. Nézzük meg a végeredményt. Az eszméket követők sorába álló hasznot húzók több százmillió ember halálát okozták, a mindenkori hatalmakat szolgálva. Valami érthetetlen? Hol van Isten? Hol van Jézus? Hol vannak az egyház vezetők? Hol vannak a politikusok? VÉGEZETÜL. HOVÁ SOROLHATÓ AZ EMBER, AZ EMBERI ÉLET, AZ EMBER MEGBECSÜLÉSE? Gondolkodj okosan!? jeligével a szerző

Pártok gazdálkodásáról kezdőknek

2018-07-04
Adminisztrátor
11
Amit senki nem vesz komolyan! Meglepődés: - én nem tudtam, nem ismertem, nem hallottam. A Kisgazda "országos vezetés" saját szakállára, maga által meghatározott tagdíjat követel, miközben Országos Nagygyűlésnek kell határozni tagdíjak magasságáról. Érthetetlen, amennyiben a Kisgazdapártban a tagsági, alapszervezeti viszony sincs regisztrálva, hogyan lehet visszamenőleg tagdíjat követelni. Szaniszló László egyéni akciója már közismert. Korábban a Dél- Magyarországi oldal rámutatott, hogy Tóth és Szaniszló fizetés felajánlás mellett kerestek Bács- Kiskunmegyében elnököt, főtitkárt, alelnököt a kisgazda pártnak. Azt gondolhatjuk, aki már hibázott és ismét ellenszegül a törvénynek, ott át kell gondolni: érdemes és egyáltalán szabad egy filét is fizetni? Felhívással a kisgazdákhoz! Feltehetően, az egyének mielőtt fizetésre szánják el magukat, győződjenek meg, kiknek fizetnek? Ésszel ember, mert a pénz, mindenkinek pénz! Visszaút nincs. Hegedüs Péter 1 milliárd 325 milliós Kisgazda vagyont tapsolt el és van jogi következménye? Nincs!!! Akkor, hogyan tovább ??? jeligével a szerző.

Kisgazda gyógyító hatóanyagok

2018-07-02
Adminisztrátor
23
A természet segít, csak oda kell figyelni. Beszéljünk azokról az ősi gyógymódokról, amik az emberiséget a mai napig formába tartják. Felsorolásunkban, kizáróan természetes növényi kultúrákból válogattunk. Ezeknek a növényeknek gyógyító hatásai előttünk hevernek évezredek óta, csak saját hanyagságunk, lustaságunk miatt nem alkalmazzuk. Hibázunk! Ma, mindenki számára elérhető gyümölcsökből egyszerű technológiai alkalmazás után hatékonyan segítséget kapunk több egészségügyi problémánkra. Konkrétumokról fogalmazunk, amit saját tapasztalatok összességéből állítottunk össze. Érrendszeri betegség, meszesedés, magas koleszterin? Erre kitűnő népi gyógymód az alma és a szilva ecet. Napi 1dl.TEÁBAN TÖRTÉNŐ, TÖBB ALKALOMRA ELOSZTOTTAN elfogyasztott folyadék, elsősorban a gyomorban felgyülemlett kórokozókat távolítjuk el. Ez magában azonnali lépés, hogy : - az epe és vesekövek nagyságát csökkenthetjük, azok kialakulását megakadályozzuk, az erezeteink falairól, szívbillentyűnkről a meszesedéseket eltávolítjuk. Az almaecet és a szilva ecet hatására szervezetünkben zsírszövetek oldódnak fel, tehát, hatékony fogyást lehet elérni. Arról nem beszélve, hogy a mozgásszervekre is jótékonyan hat, mivel a meszesedéseket feloldja. Az alma és szilva ecet mikronnyi nagyságrendben felemészti a meszesedést. Beszéljünk a meggyborról. A cigány meggy alkalmas a leghatékonyabban, hogy a belőle készített borral a szívritmus zavarra jótékonyan hathassunk. A meggybor elernyeszti az erezeteket, ezáltal a vérnyomás csökken, a szívritmus zavar helyre áll. A cigány meggy erős színezőagyag tartalma jó hatással van a vörös vértestek alakulására is. Pálinka. Emésztési problémákra, kismértékben orvosság, nagymértékben májzsugor. Allergia. Napi 2dl kecsketej és az allergiás tünetek eltűnnek. Egy kis viccet is megfogalmazva. "A nő" ! Jótékony hatását percekben biztosítja, de mindent csak módjával. A felsorolásunkban csak természetes anyagokat mutatunk be, tehát rajta emberek! Saját egészségünkért nekünk is tenni kell VALAMIT. Ez lebegjen a szemük előtt. Kisgazda gyógymódok mindenkinek jeligével, a szerző.

Tetvek, utlevél nélkül

2018-07-01
Adminisztrátor
13
Világunkban fellépő jelenség a tetvek vándorlása. A tudomány szerint a tetveknek több fajtája különböztethető meg, mivel vannak: kis gömbölyűek, nyúlánkak,laposak,simák és szőrösek,kövérek és soványak. Nos, ember legyen a talpán, hogy döntést hozzon, melyik tetű a legtettvebb? Ami bizonyos, ezeknek a vérszívóknak nem kell útlevél. Választásuk szerint bújhatnak: nadrágokba, kapátokba,alsóneműkbe, de amennyiben minden telített és netán elkapja őket az éhség, a táplálék szerzés céljából a lágyékok vendégeivé válnak. A szaporodásukra legalkalmasabb helynek a szőrzet választják. A tetvek közötti nemi identitás nem játszik szerepet, mert mindegyikük vérszívó. Élhetetlenségük,fajfenntartási ösztönük arra készteti őket, hogy vándoroljanak.Idegen tetvekkel találkozzanak, párosodjanak, sokasodjanak. Erre utalóan a tetvek haditerve, hogy ne lehessen megkülönböztetni az európai tetvet a világ más tetveitől, tehát a liberalizmus a cél. A magas szintű anarchia a tetvek biztonságos szaporodásának táptalaja. Akkor érzik magukat valójában jól,ha az egyszerű halandó, félelmében még fürödni is elfelejt és hitében megremegve feladja emberi voltát. A XXI. század tetvei a bibliát olvashatták, mert az emberre szánt sors mára beteljesedett. Félni, félni, félni ! A szocializmus tetvei ellen sikerült a petróleumos kezelés, de a kapitalista tetvek ellen milyen hatású vegyszert alkalmazzon a halandó? Feltételezhető, hogy már ismert, csak még nincs nyilvánosságra hozva. Valószínűen valaminek hamarosan történnie kell, mert Isten nem így akarata! Halandók egyike jeligével, a szerző.

Robbanó infláció, gyengülő forint

2018-06-30
Adminisztrátor
12
Robbanó infláció szomorítja a magyarokat. Gyengülő forint;- Soros György "ágyúgolyója" eltalálta a magyar valutát.Jó lakottság utáni böfögés a világ pénzvilágát telibe találta, aminek következménye a magyar forint gyengüléséhez vezetett. Soros megfingatja a Magyar Nemzeti Bankot. Itt csak az lesz a kérdés, a magyar állampolgárok elbírják-e ezeket a terheket. Orbán, kontra Soros. Két ember személyes játszmája, de, mi köze van mindehhez a magyar népnek ? Semmi!!! Mi csak azt nyeljük be, amit a magyar kormány a torkunkon letol. Kettő éve zajlik a migráns kérdés, ami kitűnő félrevezető manőver. Feltehető, ameddig a magyar népnek napi szinten migránsoznak, addig más nemzetiségűek vándorolnak be Magyarországra. Kik ezek? Akiknek "hazája az egész bolygó". Előjog? Erről érdemes lenne a magyar minisztert megkérdezni. A szócső rekedtsége egyre torzul, ami közvetlen a magyar állampolgárok fülét bántja. A kormány napi dicshimnusza ellentétben van az inflációval, a forint gyengülésével. Kirakatpolitikai szófosások: - mi,leengedtük az élelmiszer Áfáját. Igen, ez igaz volt két hónapig, de utána az érintett tojás, hús stb. ára 20%-kal drágább lett, mint az Áfa csökkenés előtt. Reméljük a magyarok egyszer megfújják a saját szócsövüket és ébresztőt fújnak a magyar kormánynak, a magyar politikai klientúrának, bankoknak. Ennek a szócsőnek a mondanivalója: - legalább ha kérdeznek, mondjanak már végre igazat. Jeligével a szerző.

Gyerek, de kinek?

2018-06-28
Adminisztrátor
22
Egyszerűen észbontó gondolkodásra vall, amit a politika az átlag állampolgárokkal csinál. Először, felszólítja a magyar családokat a gyermekvállalásra, segélyeket vesz el a magyar költségvetésből, miután a gyerek keresőképes lesz és az állam számít az állampolgár munkájára, adójára, Tb. befizetésére stb., az ifjú titán úgy itt hagyja az országot, mint eb az ürülékét. Nos, kedves politikusok! Egyszerűen röhej tárgya vagyunk Európában. A nyugat tisztában van a magyar helyzettel és várja az új szakképzett rabszolgákat. Más! A szócsövek túlzott szajkózó magyarkodása, már-már idegen országok belügyébe való beavatkozás hatályát súrolja.A kormány által kiadott állampolgársági hullám nagyvonalúsága oda juttatta a volt magyar területen élő magyarságot, hogy létszámban egyre kevesebben vannak. A gyermekvállalás ott is sántít, tehát legyen az Románia, Szlovákia, Bácska-Bánát,Ukrajna, az ottani hatalmak látva a nemzetiségek gyors fogyását, még erőszakosabb törvényeket hoznak.Bölcsődéket, óvodákat, iskolákat zárnak be,a magyar nyelvet ott faragják, ahol csak lehet. Nyugodtan feltehetjük a kérdést. Nem lett volna hatékonyabb politika, ha csendben, nem médiahajszával támogatjuk az ott élő magyarságot? Ott kellett volna a gyermekvállalást erősíteni és a szaporodás által, egyszer csak a magyarok lettek volna többségben. Tekintsünk egy Magyarországi példára. A magyar családokban 2 gyerek születik, addig a magyar cigányság körében 5-7 gyerek. Amennyiben ez a tendencia tovább folytatódik, a magyarságot kisebbségbe szorítja a cigányság. 50 év múlva a magyar parlamentben cigány képviselők ülnek, cigány miniszterrel. Nos, mára ennyit a magyar politikusok okos, előrelátásáról. Amennyiben ezt így csinálják, nem kell a migráns szót emlegetni, van itt migráns már elég! Magyaroknak valójában sejtelmük sincs a hamarosan bekövetkezett becsapódások súlyával, de azért adjunk egy új lehetőséget és kívánjunk végre együtt valami jót! Egészséget, békességet, boldogságot!!! Úgy legyen! A szerző tollából, jeligével.

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
94
1603
Frissítve
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
38
861
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
25
780
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
17
750
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
570
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
540
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
9
509
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
2
457
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
391
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
379
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Üdvözöljük oldalunkon!

Reális számítások szerint, hány forintnak kell lenni a létminimumnak Magyarországon ?
Eddigi szavazatok: 14 db

Hírdetések

Mai látogatók: 8
Összesen: 2432
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse