Üdvözöljük oldalunkon!

Milyen mennyiségű kecskét kíván vásárolni?
Eddigi szavazatok: 1 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4565

Legfrissebb cikkeink

Szégyen padra kényszerítve

2019-05-13
Adminisztrátor
8
Tisztelt Gazdák, Magyarok!Sajnálatos eseményt fogalmazok meg, ugyanis 25 év kemény munka után véglegesen befejezem a gazda tevékenységet.Ilyen viszontagságok között, amiben a magyar parasztság robotol, képtelen vagyok dolgozni. Idáig a termelési nehézségekkel kellett megküzdeni, valamint a felvásárlókkal, de most a TERMÉSZET ISTENÉVEL IS? Hihetetlen nehézségek elé néz a magyar élelmiszert termelő ágazat.Magukra hagyottan küzdenek a túlélésért, ebben vagyok én is. Sajnos, a politika azt szajkózza, - kárpótoljuk a gazdákat, csak visszakérdezek : mit ér a szaros pénz, ha semmit sem tudok az asztalra rakni? Egy parasztembernek, akkor van sikerélménye a munkájában, ha a szép, egészséges élelmiszert a városi embereknek felajánlva el tudja adni és a vevő éveken át ettől a termelőtől vásárol. Ezt verték szét az igen tisztelt politikusok. Eladták a magyar parasztságot, kiszolgáltatottá tették a multiknak ! Nem véletlen kerülnek ennyibe a zöldség árak, gyümölcs árak. Most azt képzeljék el, ha minden paraszt bedobja a törölközőt és csak annyit termel, hogy saját családja ne haljon éhen? BAROMI NAGY BAJ VAN MÁR MOST, DE MI LESZ? Azonnali agrár reformra van szüksége az országnak. Vissza kell kapja a becsületét a KISGAZDÁK által termelt élelmiszer. A multikat el kell felejteni.Isten áldja meg Önöket és védje meg a magyarságot a kufároktól. Engelmann József, aki utolsó "gyerekeimet" is árúba bocsátom, piszok szomorú vagyok és bizonyosan sírva, de 48 kecskémet ajánlom fel eladásra és UTÁNA, - BEFEJEZTEM. Idáig, szaros csizmában buktam el a pénzem, de most én is inkább beállok a mérget zabálók társaságába, ugyanis nekem már mindegy. Közel a 70 évhez, tehát, amennyiben mától csak a bolti szart eszem, akkor is a ráknak van legalább 10 éve,hogy elpusztítson. Akkor meg már úgyis szabadna az urnában landolni. Bort, Búzát, Békességet kívánok minden magyar honfitársamnak , Engelmann József volt termelő .

Kelmefestő kufárok Magyarországon

2019-05-09
Adminisztrátor
43
Azt gondolhatjuk, országunk stabil alapokon nyugszik és lakossága veszélymentes zónában él. Téves gondolat, ugyanis a kelmefestők rendszeres színváltása, aggályokat kelt. Tekintsük meg a trendeket: pirosból, narancssárga, majd a jelen domináns zöld, és előre látható szándék, a kék.

Első kézből

2019-05-07
Adminisztrátor
96
Kicsit hosszúra fogom az írást, mert a magyarok többsége nem tudja, - mért tették partvonalra a Független Kisgazdapártot. A kivitelezőket is meg kell említeni, mert köztünk élnek.

Telítetlen zsebek beszélgetnek

2019-05-05
Adminisztrátor
61
" -Te hogy állsz? Van még hely a zsebedben? - Nem tudom, de mintha napról-napra kevesebb lenne, mert ez a sötét történelmű Eu.utalásai, lelassultak.

Választást befolyásoló agymosás

2019-04-25
Adminisztrátor
40
Röviden és velősen,- a magyar adófizetők pénzén működtetett Kossuth rádió és a Tv1 teljes mértékben a kormánypárt szócsöve.

Keresztre feszítés is lehet ünnep?

2019-04-19
Adminisztrátor
46
Bocsánatot kérek, hogy teológiai képzettségem kívánni valókat vet fel, de számomra a keresztre feszítés ténye nem ünnep.Elképzelhető, hogy rossz kereszténynek születtem, de a halál idegen kezűséggel való beállta, - GYILKOSSÁG!Nekem a születés az ünnep, mert új élet fakadt, aminek örülni kell. Orbán Viktor is a születést finanszírozza, a halált nem.

"Keresztényi Magyarország megszűnt"

2019-04-10
Adminisztrátor
55
Az Orbán kormány több irányú politikai játszmája megbukott. Korábbi cikkekben már megírtuk, Orbán Viktor hegfelelési politikájával megtéveszti a magyar társadalmat, az Európai Uniót, az Amerikai államokat, az Izraeli Zsidó államot, arról nem beszélve,- az OROSZT is.

Számtanóra a Fidesznél

2019-04-03
Adminisztrátor
51
Közel egy év telt el, hogy a Fidesz kényszerpályáján matematikai feladatok megoldására kényszerült és az eredmények arra utaltak,hogy a hatalom megtartása miatt, mihamarabb lépniük kell.

Választások 2019

2019-03-28
Adminisztrátor
71
A magyar állampolgárok aggodalommal tekintenek a soron következő választásokra. Az Ep. választás nem annyira érdekli az embereket, annál jobban az őszi helyhatósági választás. Lakosságunk felelősségérzete egyre fokozódik, mivel személyre lebontottan érzik, helyben kell az első változásnak bekövetkeznie.

"Új magyarIsten"

2019-03-22
Adminisztrátor
69
Napjaink színkavalkádja úgy fest,mintha valamiféle másvilágban élnénk,vagy a valóvilág szivárványszínben ábrázolja a magyar politika első emberét - "ISTENÉT"

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
158
3607
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
58
2003
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
38
1632
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
19
1296
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
859
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
851
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
10
824
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
4
806
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
708
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
595
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Üdvözöljük oldalunkon!

Milyen mennyiségű kecskét kíván vásárolni?
Eddigi szavazatok: 1 db

Hírdetések

Mai látogatók: 1
Összesen: 4565
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse