Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 4258

Legfrissebb cikkeink

Szégyenpadon március 15

2019-03-16
Adminisztrátor
5
Nevemet felvállalva írom ezt a cikket, ami rámutat, nemzetük iránti érdektelenségre. " Egyszerűen nem hittünk a szemünknek, amikor Barátommal, Lajosmizséről felmentünk Budapestre, hogy megtekintsük a MI HAZÁNK MOZGALOM, Független Kisgazdapárt, MIÉP, március 15.-e téren megtartásra kerülő rendezvényét. Útközben azt tapasztaltuk meg, az állampolgáraik közül csak egy néhányan viseltek kokárdát.

Újabb eladósodási ciklus

2019-03-14
Adminisztrátor
2
Nemzeti ünnepünket megkeserítő bejelentést tett a kormány. Az állam költségvetési hiányát újabb állampapírok kiadásával kívánja mérsékelni. Magyarázkodásukban kiemelték, - az állampapírok kamatai adómentesek maradnak. Ez többek között, egy mézesmadzag variációk egyike, de arról nem beszélnek, hogy ennek az új értékpapírnak a futam ideje után, azt kamataival együtt vissza kell fizetni a befektetőknek. A kormány arról sem beszél, - amennyiben netalán államcsőd, vagy nemzetközi pénzösszeomlás lépne életbe, akkor az értékpapír egyenlő a toalett papír értékével, ugyanis mindig az állam az első, aki a társadalmi érdekért a kifizetéseket zárolja, vagy időben elcsúsztatja. Ami teljesen érthetetlen, - ha országunk gazdaságában minden maximálisan rendben van, akkor minek adósítja el még tovább a kormány a magyar társadalmat? Itt valami nagyon bűzlik! Arról nem beszélve, a Fidesz-KDNP jelen intézkedéseiben 2030-ig szóló futamidőket jelöl meg, politikai indítványaiban örök érvényű kormányzást hangoztatnak. A NAGYKÉPŰSÉG HATÁRTALAN! EGYET VEGYÜNK MÁR TUDOMÁSUL. A VILÁG NAGY DIKTÁTORAINAK IS VÉGE LETT EGYSZER.ÖNÖK SZERINT, - A FIDESZ- KDNP, MILYEN TÚLÉLÉSI ESÉLYEKKEL SZÁMOLHAT? EZT DÖNTSÉK EL ÖNÖK!

M E G H Í V Ó

2019-03-12
Adminisztrátor
5
Meghívó. Tisztelt Magyar Honfitársaink! Tisztelt Kisgazdák, Gazdák! A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt országos vezetősége és elnöke Hajdara Roland szeretettel és tisztelettel meghívja Önöket a március 15.-én megtartásra kerülő megemlékezési gyűlésünkre. Együtt emlékezzünk a márciusi forradalmárokra. Helyszín: Március 15.-e tér, időpont: délután 15 ó. A gyűlést közös megrendezésben tartjuk a MI HAZÁNK MOZGALOMMAL, MIÉP-PEL. Beszédeket mondanak, a pártok vezetői és a meghívott előadók. Mindenkit szeretettel várunk. Kérjük Önöket, hogy pártunk zászlaját, logóját hozzák magukkal.Megjelenéseiket előre is köszönjük. Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt.

Népnevelés, fenyegetéssel

2019-03-11
Adminisztrátor
18
Pszichés ráhatással próbálja az M1 Tv csatorna hírközlése a március 15.-i tüntetők figyelmét felhívni: a randalírozók 1-1.5 évet kaphatnak. Erre utalóan, a múltban történteket húzták ismét elő és állandó ismétlésben, riogatják, a megemlékezni kívánókat,tüntetőket.

Kapkodásba kezdett a MAGOSZ

2019-03-05
Adminisztrátor
34
Kapkodásba kezdett a MAGOSZ elnöke Jakab István és nyakkendős társai, ugyanis a mi felhívásunkra magas ívből szartak. Már 15 évvel korábban felhívtuk az agrár tárca figyelmét a csapadék hiányra. Senki nem foglalkozott evvel a kérdéssel, de most, hogy már nem lesz zabálni valónk, most kezdenek el ugrándozni? KÉSŐ!

Magyarországi agrártárca elbukott

2019-03-02
Adminisztrátor
26
Közel egy évtizede könyörgünk, - FIGYELEM - A MAGYAR AGRÁRIUMBAN A KÉZIMUNKAERŐ HIÁNY odáig juttathatja a gyümölcs ágazatot, szőlészeteket, konyhakerti ágazatot, hogy a termések leszedetlenül maradnak.

Konzervatív triumvirátus

2019-02-26
Adminisztrátor
33
Egybekelt, ami összetartozik. Magyar honban mai napig tisztázatlan, mit jelent bal oldal, jobb oldal, liberalizmus, konzervativizmus, radikalizmus. A magyarországi politikai pártok, médiák, újságírók, politológusok, nagy előszeretettel vagdalóznak ezekkel a politikai irányvonal fogalmakkal, de valójában, sokszor megalapozatlanul.

Kommunista rezsim áldozatai

2019-02-25
Adminisztrátor
37
Tisztelt Honfitársaink, Kisgazdák! Szomorúság tölti el az embert és csak azon jár az agyunk, - hogyan történhetett meg, hogy Kovács Bélát a Független Kisgazdapárt főtitkárát a Szovjet birodalom pribékei egyszerűen elhurcolhatták.( kérem kattintsanak az írásra,ott hosszadalmasabb írást olvashatnak.)

Erősödik az antiszemitizmus?

2019-02-20
Adminisztrátor
32
Történelmi visszatekintésben elemezve az eseményeket, megfigyelhető, hogy az antiszemitizmus fogalmát a politikusok végveszélyük esetén erősítik fel.

V-négyek és Frau Merkel

2019-02-11
Adminisztrátor
28
Némi félreértés, vagy már megint Európa lakosságát nézik ostobának? Egy aránylag kiegyensúlyozott Európa Unió, kereskedelmi kapcsolatok bővülése és elfogadható megélhetése az átlag embereknek, - ezt sikerült vívmányként felmutatni. Nyugalom és béke. Ennek okán, bizonyos köröknek nemtetszését eszkalálta Európa meggazdagodásának ténye, amire az amerikai pénzvilág lépett. Az unióban megkeresték a gyenge láncszemeket, akiket kihasználva Európától idegen ideológiát akarnak erre a kontinensre erőltetni.Frau Merkel beadta a "derekát" és a történtek adva vannak. 1200 halott!!! A V-négyek országai látták az Unió gyengeségét, eszméletlen ellentmondásait és éppen ezért jöttek létre, erősödtek meg. Ez a kép, magától érthető, csak az nem, az utolsó tárgyalás során, mit keresett Frau Markel a V- négyek tárgyalásán? Tudomásunk szerint, Merkel asszony a V-négyek legnagyobb ellenlábasa. A migráns kérdést a V-négyek elutasítják, akkor hogyan illik a tárgyalási képbe Frau Merkel? Jelen európai anarchia egyértelműen Frau Merkel számlájára írható, akkor mit keresett a V- négyek tárgyalásán? Bűnbánatot mutatott? Bocsánatot kért? Ezt soha nem tudjuk meg, de az bizonyos, Európa lakossága ismét kapkodja a fejét. Isten legyen Önökkel!

Legnépszerűbb cikkeink

Mai politikai események

2017-08-31
Adminisztrátor
152
3171
Mai politikai események

Gondolkodj okosan!

2017-09-14
Adminisztrátor
53
1776
Gondolkodj okosan! Mások hibájából nem szégyen tanulni. Az erős Németország márkája állampolgárainak garanciát biztosított.Az Euró bevezetésével történt átszámolás állampolgárok fizetését megfelezte, vagyis akik 2000DM kerestek, azok euróban a felét kapták. Márkával fizetett egy pohár sör ára 2.50DM volt, most ugyan annyi Euróban.

Hogyan élünk mi magyarok

2017-09-13
Adminisztrátor
38
1478
Hogyan élünk mi magyarok? Szemüvegünk sötétsége okolható mindenért,ugyanis nem vagyunk hajlandóak a fényért tenni. Politikai érdektelenség, vagy semmiről nem akarok tudni, hosszútávon odavetetett,amiben vagyunk. Az elmúlt 27 év egy negyed emberöltő.A politikai gazdasági nyögést és mást nem hallani,- ADAKOZZUNK, SEGÍTSÜNK.

Politikai szemfényvesztés

2017-09-10
Adminisztrátor
18
1193
Politikai szemfényvesztéssel napjaink vakságán át, az iszlámi Európába.

Balogh Károly az FKgP képviselője

2017-09-08
Adminisztrátor
798
A Fővárosi Törvényszék, valamint a másodfokú bíróság jogerős végzésében az FKgP képviselőjének Balogh Károlyt jegyezte be.

Archívum 1989

2017-08-31
Adminisztrátor
795
Tisztelt Olvasóink! Betekintést kívánunk adni arról a politikai diszkriminációról, amit a Független Kisgazdapárttal tettek. A Torgyáni időszak az FKgP-t megbélyegezte. Az archívum fogalom alatt, magdöbbentő eseménysorozatot tárunk fel Önöknek.Ezek után fogják valóban megérteni mi is történt a magyarországi történelmi párttal.

Gazdaság

2017-09-12
Adminisztrátor
10
767
Gazdasági mutatók sokszor a jól forgatott tollon múlnak, akkor miért gondoljuk, hogy minden rendben is van? Amit emberi ésszel, de mint beavatkozói kézzel alkotnak, ott még a pénznek is szaga lehet.

A kérdés sem biztos

2017-09-14
Adminisztrátor
3
737
A kérdés sem biztos,akkor kinek higgyek? Magyarország? "Cócialista"?, Kapitalista?, KGST?, UNIÓ?, NÁTÓ?, VALLÁS?, PÁRTOK?,netalán váltott fehérneműk vonalkóddal? Mára már az sem biztos, mert több millió embernek még étel sem jut az asztalára,hogy a későbbi színezőanyag nyomot hagyhasson.

Kisgazda szívvel

2017-10-07
Adminisztrátor
654
Megszületésem pillanatában reflexszerűen érzékeltem mellkasomban valami eszköz beköltözött és szabályszerűen pulzáló mozgásból eredően hangot bocsát ki. Tudatosan még nem foghattam fel ki is lehet az elkövető, de valami azt mondta, - nyugodj meg én vagyok a Te szíved.

Beszámoló 2017.09.15

2017-09-15
Adminisztrátor
553
A Független Kisgazdapárt a mai napon országos meghívással a Kinizsi utcai központi székházában gyűlést tartott.A megjelentek Kisgazda hagyománynak megfelelően köszöntötték egymást és elénekelték a himnuszt.

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 4258
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse